El proper dissabte 19 tindrà lloc una cursa amb atletes i usuaris de handbike, organitzada per Animals de Monte. Les handbike són bicicletes impulsades amb els braços i que usen els discapacitats. L’organització calcula que participaran 400 persones en l’esdeveniment. Els diners que es recapten en la cursa es destinaran a Càritas. Tingueu presents que este cap de setmana, divendres 11 i dissabte 12, Almassora es convertirà en la capital del mon de la bicicleta, gràcies al campionat mundial de ciclisme de la policia.

El próximo sábado 19 tendrá lugar una carrera protagonizada por atletas y usarios de handbike, organizada por Animales de Monte. Las handbike son bicicletas impulsadas con los brazos y que usan los discapacitados. La organización calcula que participarán 400 personas en el evento. El dinero que se recauda en la carrera se destinarán a Cáritas. Tenga presentes que este fin de semana, viernes 11 y sábado 12, Almassora se convertirá en la capital del mundo de la bicicleta, gracias al campeonato mundial de ciclismo de la policía.