Presentació

1.400 dies. És el temps que ha passat des que Compromís per Almassora es va convertir en el motor del canvi al poble. Vora quatre anys de polítiques valentes han deixat una empremta més que evident al nostre municipi i han portat als veïns i les veïnes d’Almassora les oportunitats que el nostre municipi necessitava.

Fruit del treball incansable del meu equip, hem ampliat instal·lacions esportives, hem dinamitzat l’activitat sociocultural al districte marítim, hem multiplicat les polítiques socials i hem ajudat centenars de famílies i joves a reenganxar-se al mercat laboral. La transparència ha definit la nostra manera de fer i ho continuarà fent durant els pròxims quatre anys.

Per això estimularem l’economia local amb la creació de mesures que afavorisquen el creixement del comerç i de la indústria local. Comptem amb ells com a motor econòmic i de creació d’oportunitats en un municipi en què l’educació, el transport, l’atenció sanitària i els programes socials seran els quatre pilars dels serveis públics i de qualitat als quals tota la població tindrà dret.

Amb la mirada posada en el futur, però sense oblidar les necessitats del dia a dia, centrarem el nostre projecte  a impulsar la igualtat entre tots els districtes d’Almassora i per això plantegem un projecte urbanístic que acoste  les grans infraestructures al veïnat de la platja i dels barris perifèrics.

Amb l’honestedat i la humilitat amb què s’han d’exercir els càrrecs públics, amb l’experiència de tota una legislatura i amb la il·lusió de tots els projectes que tenim per a Almassora, l’equip de Compromís per Almassora ens presentem a aquestes eleccions amb un programa realista i ambiciós a parts iguals. Perquè hem treballat incansablement i hem millorat la vida del nostre poble i de la ciutadania però tenim encara moltes més idees i molta més energia per tal de fer créixer Almassora.

Susanna Nicolau Hidalgo

Alcaldable de Compromís per Almassora