Compromís amb la transparència: podeu consultar els sous de l’actual i de l’anterior equip de govern

Ací teniu la taula amb la qual podeu comparar la despesa en sous de l’actual govern de coalició d’Almassora i les quantitats que cobrava l’anterior equip de govern. Com podeu comprovar, el salari en brut de l’actual alcaldessa és mil euros inferior al de l’anterior batle. Les retribucions són, en general, inferiors. La despesa en sous de l’actual equip de govern és inferior a l’anterior en 74 euros a l’any. L’augment del personal de confiança, com hem comentat en altres ocasions, és per oferir una millor atenció als ciutadans.  La imatge s’amplia si cliqueu damunt de la captura.

comparativa_sous_pp_govern_coalició

 

 

Aquí tenéis la tabla con la que se puede comparar el gasto en sueldos del actual gobierno de coalición de Almassora y las cantidades que cobraba el anterior equipo de gobierno. Como puedes comprobar, el salario en bruto de la actual alcaldesa es mil euros inferior al del anterior alcalde. Las retribuciones son, en general, inferiores. El gasto en sueldos del actual equipo de gobierno es inferior a la anterior en 74 euros al año. El aumento del personal de confianza, como hemos comentado en otras ocasiones, es para ofrecer una mejor atención a los ciudadanos y mejorar el trabajo con la sociedad. La imagen se amplía si clicas encima de la captura.

 

 

 

 

 

 

 

 

Arxivat en: General

Comentaris

 1. Jesús Bernat Agut diu:

  M’ha sorprés aquest matí la notícia al Mediteráneo. Ja fa temps que que cada organisme compta amb un gabinet de premsa i amanix i cuina les notícies que envia al periòdic, sempre favorable a l’equip de govern que paga. Pensava, innocentment, que amb l’entrada de l’esquerra a l’ajuntament s’acabarien algunes coses però veig que no sols s’acaben sinó que es doblen. El periodisme crític desapareix amb els gabinets de premsa.Em sembla vergonyós, a més, que no tingueu el compromís de compartir, i dupliqueu càrrecs.
  A Imatgies vaig fer un recull de les notícies que apareixien en un dia qualsevol.
  http://imatgies.blogspot.com.es/2014/03/periodisme-de-futur.html
  Amb afecte… i afectat
  Jesús Bernat

 2. Jesús bernat diu:

  Com s’entén la transparència si no publiqueu les opinions respectuoses dels votants? Dilluns vaig enviar una opinió i encara està pendent de revisió. Veig normal que no pengeu els insults, però ben poc democràtic que no respecteu la disidència. Ha costat molt que l!ajuntament tinga una altra cara, més transparent, perquè tingueu actituds tan poc democràtiques. Desitge que repenseu la vostra posició.
  Amb afecte… I afectat
  Jesús Bernat

 3. cosetes diu:

  Home, jo m’alegre del canvi, pero no esta be que tinguem dos sous de alcaldesa…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *