tast_vins_candidatura_Corts_AlmassoraDivendres, 20 de març, el sendemà de Sant Josep i de la “cremà” de les Falles. Titular del diario “Mediterráneo”. “Almassora preveu estalviar 541.091 euros amb la fiscalització dels contractes menors”. L’interventor reclama a l’equip de govern un control exhaustiu sobre els contractes menors, que s’adjudiquen sense concurs públic -“a dit”- i que suposen un percentatge aproximat del 40% de l’apartat II de despeses de l’Ajuntament. El PP d’Almassora anuncia -només faltava la traca- que es tracta una mesura que serveix d’exemple “de transparència i d’estalvi en la gestió”. No enganyem els veïns i expliquem la veritat.

Anem a l’hemeroteca. Setembre de 2012, diari digital “El Periòdic”. Moció del grup municipal Bloc-Compromís relacionada amb els contractes menors. Preteníem a) millorar la transparència en l’adjudicació dels contractes menors, b)  proposàvem que foren públics i d’esta forma les empreses i els comerços d’Almassora presentaren ofertes i se’n beneficiaren c) i, finalment, l’Ajuntament estalviara perquè hi hauria diverses ofertes.

El PP d’Almassora, com sempre, va rebutjar la moció de Compromís al ple. Ara, a març de 2015, l’equip de govern farà el que va rebutjar al ple de setembre de 2012. Segons l’interventor, es poden estalviar 541.091 euros. En 2013 i en 2014, si el PP no haguera rebutjat la proposta de Compromís en el ple de setembre de 2012, l’Ajuntament s’haguera estalviat un milió d’euros. L’Ajuntament d’Almassora, tots els veïns d’Almassora, hem perdut un milió d’euros per culpa de l’equip de govern. Que no t’enganyen ara amb mesures “per estalviar i fer més transparent” l’Ajuntament. En una altra entrada us explicarem què hauríem fet nosaltres amb eixe milió d’euros.