Gràcies que moltíssims veïns i veïnes confien en el projecte de Compromís per Almassora, mantenim el nombre de representants a l’Ajuntament d’Almassora, amb una regidora i dos regidors. Eixe suport ens permetrà seguir treballant pel nostre principal objectiu, per allò que ens mou: millorar la qualitat de vida de totes les persones que viuen al nostre poble.

Hem demostrat amb fets aquesta vocació i voluntat de millorar Almassora. Gràcies a governs amb Compromís, també des de la Generalitat, s’ha pogut avançar en els darrers huit anys en esta millora de la qualitat de vida. S’ha avançat moltíssim en aspectes com l’ocupació, amb més creació de llocs de treball fa 8 anys i s’ha avançat sense precedents en matèries com l’Educació. Amb la gestió de Compromís des de la Conselleria d’Educació s’ha aconseguit posar fi a l’època d’aules prefabricades i d’acomiadaments de personal docent i s’ha passat a construir escoles i instituts i contractar professorat per millorar l’ensenyament. S’ha avançat també en dependència, en atenció a les famílies i col·lectius més vulnerables, gràcies a unes polítiques i una gestió que han arribat a milers d’almassorins i almassorines. S’ha avançat en aposta per la indústria, en millora de polígons i en moltíssims més àmbits.

Ara comença un nou cicle polític que pot posar en risc els avanços aconseguits els darrers anys en drets, en millora de serveis públics i en qualitat de vida. I pensem que Almassora no pot perdre l’oportunitat de seguir millorant els seus centres educatius, ni deixar de banda actuacions tan importants com la que farà possible la inversió més gran de la història del nostre poble com és la construcció de l’IES Álvaro Falomir. Almassora no pot anar enrere en inversions, serveis públics i qualitat de vida.

Per això, Compromís per Almassora serà el garant de la defensa dels avanços aconseguits en drets de les dones; en drets de les persones LGTBI+, en drets dels col·lectius vulnerables; en drets de la infància i l’adolescència; en serveis públics, en defensa de la pervivència de la nostra llengua; en defensa del territori, del patrimoni, de la cultura, dels drets laborals, l’educació i la sanitat públiques, de l’accés a l’habitatge i les ajudes a la dependència. Compromís també defendrà els interessos d’Almassora davant de totes les institucions i mane qui mane, del color que siga.

Suma’t a Compromís!

https://sumat.compromis.net/