L’equip de govern del PP ha mantingut les activitats programades per commemorar del dia de l’orgull LGTBI+. Compromís considerem positiu aquest fet, igual que lamentem que el partit ultraconservador VOX haja preferit no donar suport a la diversitat. Però, tot i reconèixer la celebració d’aquesta commemoració, considerem que precisament en una conjuntura política en què els ultraconservadors han aconseguit representació institucional al poble, el PP no hauria d’haver oblidat llegir un manifest amb el qual deixar clars els principis democràtics, de respecte a la diversitat i de suport a la lluita pels drets de les persones LGTBI+.

Ara més que mai, cal alçar la veu i traure els colors als intolerants que volen tornar Almassora al blanc i negre i en cap cas blanquejar-los com ha passat al Consell ni portar la Llei LGTBI al Constitucional com ha fet el PP.