• Julià Gómez: «Posarem panells als espais públics per arribar a abastir tota la població i generar energia sostenible, amb una estratègia respectuosa amb el territori”

Compromís per Almassora ha compartit les propostes en matèria d’energia i sostenibilitat per a la nova legislatura, amb l’objectiu fonamental d’“abaratir la factura de la llum que paguen les veïnes i els veïns d’Almassora”. Així ho ha manifestat el candidat a l’alcaldia de la formació valencianista, Julià Gómez, qui aposta per impulsar l’ampliació de la Comunitat Energètica Local a totes les zones del municipi, mitjançant “la instal·lació de plaques solars a les teulades dels edificis públics perquè totes les famílies es puguen beneficiar de la reducció de preus”.

Gómez també ha avançat que Compromís per Almassora crearà una Oficina Municipal de l’Energia, per tal d’assessorar les famílies per poder reduir el preu de la factura de la llum i del gas i acabar d’una vegada amb la pobresa energètica. “Amb Diana Belliure com a regidora de Serveis Social, vam avançar significativament en aquesta matèria i ara volem reprendre l’excel·lent treball que es va fer aleshores per arribar a més persones i adaptar-nos a les necessitats actuals”, ha assegurat l’alcaldable de Compromís.

“Als municipis on governem anem més enllà, no ens quedem amb el que està fent el govern d’Almassora. Cal que totes les famílies del poble puguen tindre una rebaixa en la factura de la llum”, ha explicat Gómez, qui ha informat de la pròxima adaptació a Almassora de l’iniciativa ‘Comencem per la teulada’. “En la nova legislatura, farem  com a València, on governem, i posarem plaques solars al cementeri i als màxims llocs possibles per abastir tota la població”, ha incidit el candidat  l’alcaldia, per a qui “ posar panells als espais públics permetrà arribar a abastir tota la població i generar energia sostenible, amb una estratègia respectuosa amb el territori”.

Telecomunicacions al districte marítim

Pel que fa al districte marítim, Compromís per Almassora és conscient de les necessitats específiques de la zona costanera en les telecomunicacions. Per aquest motiu, Gómez també s’ha compromés a “facilitar que les empreses puguen ampliar la cobertura d’ADSL i de punts WiFi pública a totes les zones de la mar, una reivindicació històrica dels residents i les residents i que considerem fonamental per a millorar la vida a la platja”.