• La candidata de Compromís negociarà beneficis per a les famílies que més reciclen i ampliarà el servei de recollida de voluminosos

Almassora, 23 de maig de 2019.- L’alcaldable de Compromís per Almassora, Susanna Nicolau, instal·larà un punt de recàrrega de vehicles elèctrics i híbrids en el nucli urbà del municipi. Aquest serà un dels punts del programa d’ambiental de la coalició, el cap de la qual de llista també promourà campanyes informatives sobre la reducció de l’impost de circulació als vehicles menys contaminants.

“És responsabilitat de totes i de tots mantindre el municipi net, reciclar i reduir els residus que generem”, ha assegurat l’alcaldable de Compromís, per la qual cosa s’ha compromés a negociar amb les empreses concessionàries del servei de recollida la implantació d’un sistema que premie a les famílies que més reciclen, mitjançant la utilització de contenidors intel·ligents. Nicolau ampliarà també el servei de recollida de voluminosos, incrementarà el control sobre els abocaments no autoritzats i impulsarà accions de conscienciació per a reduir la brutícia als carrers.

Així mateix, Compromís per Almassora completarà el desenvolupament del producte turístic Birding Almassora, creat per la regidora Amaya Gómez des de la delegació de Turisme. Aquest ambiciós projecte compta amb una oferta d’una desena  paquets turístics per a visitar Les Goles, albirar ocells i passar pels museus del municipi i per a Nicolau “serà prioritari implantar algunes d’estar rutes de manera estacional per a poder donar el valor que es mereix a la nostra desembocadura i a la fauna i la flora que la conformen”.

En aquest sentit, els plans de Compromís passen per millorar i ampliar les areas recreatives dels Gols i altres punts del riu Millars, a més de potenciar l’ús de l’Aula Natura. El partit de Nicolau també impulsarà l’ús recreatiu del paratge de Santa Quitèria, un espai per al qual té un pla integral de recuperació mediambiental i potenciació dels esports d’aventura.