• Nicolau es compromet a obrir el doble sentit en el camí Hostalassos per a facilitar l’accés al polígon Ramonet
  • La formació exigirà al Consell una connexió directa amb la CV-10

Almassora, 22 de maig de 2019.- La creació d’un servei de transport entre el nucli urbà i els polígons industrials d’Almassora és una dels punts destacats del programa de Compromís per Almassora en matèria de mobilitat. Per a la cap de llista del partit, Susanna Nicolau, “amb aquest autobús obrirem un ampli ventall de possibilitats laborals a les veïnes i els veïns que, al no disposar de vehicle propi, no poden accedir a certs llocs de treball en indústries més allunyades del centre del municipi”.

Així mateix, l’edil s’ha compromés a obrir el doble sentit de la circulació en el camí Hostalassos. “Milers de transportistes i treballadors utilitzen diàriament aquest vial, que no obstant això limita l’entrada al polígon del Ramonet en ser unidireccional en alguns trams”, ha recordat l’alcaldable de la coalició.

Per aqueix motiu, Nicolau considera “prioritari” millorar les condicions d’aquest vial per a optimitzar les possibilitats que ofereix de cara a estimular l’activitat industrial. Així mateix, “molts estudiants van a l’UJI per aquest camí”, per la qual cosa la creació de doble direcció facilitaria el retorn des del centre universitari.

A més, Compromís exigirà a la Generalitat Valenciana uns accessos dignes a l’antiga carretera N-340 i una connexió directa amb la CV-10, que “done resposta a les necessitats dels residents a les urbanitzacions de la zona i a les empreses establides en els polígons”, ha assegurat Nicolau.

Pel que fa a les connexions de transport amb el districte marítim, Nicolau estudiarà l’ampliació del servei d’autobús als polígons perquè arribe fins a la platja si fóra necessari, a més d’instar al Consell a mantindre l’horari del ‘bus’ d’estiu durant la resta de l’any.

Felicitació a Matimex

Nicolau i tots els regidors de Compromís per Almassora han felicitat l’empresa Matimex, reconeguda amb la caldera d’honor en els actes del dia de Santa Qutièria. “Aquest és l’agraïment d’Almassora a una marca que fomenta el talent i que dóna oportunitats a professionals del municipi, el treball dels quals és clau perquè Matimex siga hui una empresa innovadora reconeguda internacionalment”, ha destacat l’actual primera tinent d’alcaldia.