Nicolau presenta un programa de mesures per a “promoure l’activitat econòmica i generar treball, que és el que la gent vol i necessita”

Compromís per Almassora ha presentat aquesta vesprada un programa amb un centenar de mesures orientades a “crear oportunitats” i consolidar “les polítiques per a les persones que ens han definit com l’autèntic motor del canvi a Almassora”, tal com ha assegurat la candidata a l’alcaldia, Susanna Nicolau. Per això el principal objectiu de la regidora per als pròxims anys és “promoure l’activitat econòmica i generar treball, que és el que la gent vol i necessita”.
Per a això, Nicolau optarà per potenciar la contractació de persones desocupades mitjançant incentius a les empreses i estratègies d’intermediació i col·laboració, una iniciativa a la qual contribuirà la figura de l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local que pretén introduir Compromís per Almassora a fi de “dinamitzar el creixement social, econòmic i empresarial del nostre poble”, segons ha assegurat el seu cap de llista.
Amb l’objectiu de facilitar l’accés a aquests llocs de treball, la formació també planteja crear un nou servei d’autobús que connecte el nucli urbà amb les zones industrials i es compromet a “exigir uns accessos dignes ens l’antiga N-340 als polígons i una connexió directa amb les CV-10”, ha incidit Nicolau.
En el pla fiscal, Compromís per Almassora assegura les bonificacions fiscals que ajuden la creació de noves empreses. El partit que representa Susanna Nicolau mantindrà actualitzat el pla del banc de naus i locals comercials disponibles per a facilitar la implantació de nous negocis al poble i posarà en marxa el Consell Econòmic i Social on estiguen presents els agents econòmics del municipi i amb el qual promourà la participació ciutadana en el desenvolupament de l’economia local.
Aquesta aposta per la participació i la transparència en el govern municipal ha sigut un dels aspectes que ha posat en valor el conseller d’Educació, Cultura i Esports Vicent Marzà, qui ha avalat la gestió de Nicolau com a alcaldessa d’Almassora “per la seua aposta social”. Després d’una etapa de corrupció, de retallades i de polítiques de privilegis per a uns pocs, en 2015 es va iniciar gràcies a Compromís un període de canvi que va situar a les persones en el centre de les polítiques” ha subratllat Marzà.
” Des del Consell, hem ajudat al fet que també des de municipis com Almassora es feren grans passos, com han sigut posar en marxa el centre d’Alzheimer, recuperar i donar-li ús al ‘centre fantasma de fruits secs’ per a convertir-lo en un espai d’innovació ceràmica; obrir un aulari de l’Escola Oficial d’Idiomes; crear noves infraestructures esportives, com el pavelló de gimnàstica artística, o emprendre la construcció del trinquet; activar el ‘bus’ a l’UJI; desenvolupar programes per a afrontar la pobresa energètica, recuperar el personal de la residència…. per a avançar, és necessària la presència i el lideratge de Compromiís al consistori”, ha assegurat el conseller.
Per la seua part el candidat al Parlament Europeu, Jordi Sebastià, ha recordat que “la presència de Compromís a Europa és imprescindible per a defensar les necessitats de les nostres comarques”. En aquest sentit ha recordat que “només Compromís es va oposar al tractat amb Sud-àfrica que està arruïnant a la nostra citricultura”. “També hem portat a Europa la veu d’Almassora, amb propostes davant el Europarlamento per a millorar el control de les emissions del Serrallo, a més de nombroses iniciatives en defensa del sector del taulell contra la competència de la Xina”, ha apuntat Sebastià, per a qui “només amb Compromís a Europa s’escoltaran a la UE els problemes d’Almassora, com ja hem demostrat”.