Nicolau prorrogarà l’acord amb la Cooperativa San José per a assegurar l’actual ubicació del Recinte Fester i “garantir el descans dels veïns i dels usuaris de la residència”

La candidata presentarà el programa de la formació dimarts que ve, al costat de l’eurodiputat Jordi Sebastià

 

Almassora, 9 de maig de 2019.- Compromís per Almassora proposarà construir un recinte polifuncional per a fires, festes, trobades i altres esdeveniments en l’espai que actualment ocupa l’edifici del 167 de l’avinguda José Ortiz, també conegut com a Grup B. El recinte estarà especialment dissenyat per a evitar sorolls i molèsties i cobrirà “una necessitat urgent del municipi de comptar amb una ubicació per a celebrar grans actes”, ha manifestat l’alcaldable de la formació, Susanna Nicolau.

L’edil ha assegurat també que, en paral·lel, “prorrogarem el conveni amb CaixAlmassora per a disposar dels terrenys de l’actual Recinte de la Marxa mentre es construeix l’edifici del polifuncional”, amb la finalitat de “garantir el descans dels veïns i dels usuaris de la residència tal com vam fer fa tres anys, en un dels canvis més importants que hem dut a terme des de l’Ajuntament d’Almassora i que va suposar una millora considerable en la qualitat de vida d’aquestes persones”.

Aquesta mitjana és una de les més rellevants del programa que la coalició presentarà dimarts que ve 14 de maig, un acte en el qual Nicolau comptarà amb el apoyoJordi Sebastià. L’eurodiputat de Compromís també anunciarà les mesures per a la defensa del sector citrícola que portarà al parlament europeu i que tenen com a objectiu protegir la producció i garantir ajudes per a compensar les pèrdues patides en aquesta campanya.

Pel que respecta al programa local de Compromís per Almassora, l’apartat de festes inclou així mateix mesures que garanteixen la participació de grups i artistes locals de música, teatre o qualsevol altra disciplina. No obstant això, un dels punts més destacables d’aquesta secció és per a Nicolau “la descentralització dels actes festius per a aconseguir que arriben a tots els barris del municipi”.

La candidata de Compromís considera aquest extrem “fonamental per a acostar les festes a les persones majors, que són a les quals més els costa desplaçar-se lluny de casa”, així com per a “donar a conéixer les nostres tradicions a col·lectius que habitualment no participen en les celebracions”.