• Actuals regidors de Seguretat i Serveis Socials, respectivament, s’uneixen al projecte de la candidata a l’alcaldia per a consolidar les polítiques socials i de diàleg amb la ciutadania

Els regidors de Compromís per Almassora Roger Beltrán i Diana Belliure ha sigut escollits de Susanna Nicolau per a ocupar el segon i el tercer lloc de la seua llista per a les municipals de maig. Els edils aporten a l’equip l’experiència dels anys al govern municipal i garanteixen la consolidació de “les nostres polítiques socials, en la qual les persones sempre són el centre de totes les decisions” i de “el projecte que vam emprendre en 2015 per a obrir l’ajuntament a la ciutadania i parlar de tu a tu amb els ciutadans”, ha manifestat Nicolau.
En el currículum de Roger Beltran destaquen 12 anys com a regidor per Compromís a Almassora, dos dels quals han sigut com a màxim responsable de les delegacions d’Hisenda i Contractació. Des de 2016, ocupa les carteres de Comerç, Indústria i Agricultura i dirigeix l’àrea de Seguretat Ciutadana, de la qual depén la Policia Local.
Beltrán és funcionari de l’Administració de Justícia i durant el seu manat ha implantat iniciatives com els radars pedagògics. També ha completat la introducció de la direcció única al passeig Marítim de la platja d’Almassora i ha creat la Fira del Pinxo i el Vi, un esdeveniment gastronòmic que congrega cada any a milers de persones per a degustar l’oferta de bars i restaurants locals.
Per part seua, Diana Belliure es va estrenar com a regidora al juny de 2015, moment en el qual va assumir la gestió de Sanitat, Persones Majors i Serveis Socials. Precisament en aquest àrea ha aconseguit un de les fites més importants de la legislatura: els acords amb les companyies subministradores que eviten talls de llum, gas i aigua a famílies sense recursos. A aquesta acció cal afegir la construcció i obertura d’una unitat de respir per a persones malaltes d’Alzheimer, l’ampliació de la plantilla de la residència municipal o l’elaboració d’un Pla Municipal d’Inclusió i Cohesió Social.
Belliure és filòloga i fa més de 10 anys que exerceix de professora de valencià en instituts i escoles d’adults. La seua experiència en aquest àmbit la va fer la candidata idònia per a assumir la delegació de Normalització Lingüística. Sota la seua batuta, Almassora ha aconseguit recuperar els premis literaris suprimits en 2011 i consolidar la Nit de la Música Valenciana, la qual ha enriquit la programació festiva del municipi amb grups i cantants valencians.