L’Ajuntament d’Almassora treballa en la creació d’una borsa d’ocupació per a psicòlegs especialitzats en centres sanitaris amb l’objectiu d’incorporar un nou professional a la plantilla de la residència municipal de la tercera edat del municipi. Les bases ja han sigut remeses per a la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), la qual el consistori preveu que es complete en els pròxims dies.

El requisit indispensable per a entrar en la borsa és estar en possessió de la Llicenciatura o el Grau Psicologia o equivalent i acreditar l’especialitat de Psicologia Clínica o haver adquirit la formació específica per a l’exercici d’activitats sanitàries. Els candidats seran valorats amb un màxim de 20 punts, que es derivaran dels mèrits acreditats i de l’entrevista personal.

El tribunal qualificarà l’experiència en centres de persones majors i dependents en llocs idèntics o similars, la formació complementària, l’experiència com a docents dels candidats en matèries relacionades amb la cura de persones depenents i els coneixements d’idiomes. Els cinc aspirants que obtinguen major puntuació en la suma de tots aquests camps realitzaran una entrevista personal la valoració de la qual se sumarà a l’obtinguda en el concurs de mèrits. El o la professional triat treballarà en el centre d’Almassora a mitja jornada. Aquest treballador assumirà les tasques que fins ara realitzava la psicòloga de la residència, recentment promocionada al lloc de gerent després de la reestructuració de personal duta a terme en el centre.

L’edil de Serveis Socials, Diana Belliure, ha posat de manifest la necessitat de renovar la borsa de contractació de psicòlegs del centre, que acumulava més d’una dècada d’antiguitat. Belliure ha recordat que el pressupost del centre en aquest 2017 “ha crescut en 40.000 euros per a poder fer front a aquest i altres reforços de la plantilla per a cobrir les vacances dels treballadors, per exemple”. En aquest sentit s’ha manifestat també l’edil de personal, Santiago Agustí, qui considera que la incorporació d’aquest nou professional resulta urgent, motiu pel qual “hem prioritzat la posada en marxa d’aquest procés de contractació”.

Els candidats interessats a inscriure’s en la borsa de psicòlegs oberta per la residència de la tercera edat d’Almassora tindran un termini màxim de 10 dies per a fer-ho des de la publicació de les bases en el BOP. Després de la recepció de la documentació, el consistori designarà als membres del tribunal que valoraran els mèrits i realitzaran les entrevistes personals.

Publicat dissabte 14 de gener al diari “El Periòdic”
http://www.elperiodic.com/almassora/noticias/483412_resid%C3%A8ncia-tercera-edat-obrir%C3%A0-contractaci%C3%B3-lloc-psic%C3%B2leg.html