Fa un any, Compromís per Almassora va obtindre 2.680 vots a les eleccions municipals: el 23.39% dels sufragis i cinc regidors. Amb estos resultats vam trencar la majoria absoluta i, a més a més, el bipartidisme.

A les eleccions a les Corts, al nostre municipi vam arribar als 2.081 vots, el 17,99% dels sufragis. Per la circumscripció electoral de Castelló, Compromís obtingué 4 diputats.

Gràcies per la confiança que vau depositar en nosaltres el 24 de maig de 2015.

Durant este any de govern a a Almassora, hem posat en marxa tota una sèrie de mesures amb les quals situem les persones per davant de tot.  Us fem un breu resum d’algunes d’estes propostes fetes realitat. Hem creat un portal amb el qual les empreses locals i els autònoms poden presentar ofertes als contractes menors de l’Ajuntament. El Recinte de la Marxa té una ubicació definitiva, mai més els ancians de la residència i els veïns patiran sorolls.

La Unitat de Respir per a malalts d’Alzheimer és ja una realitat: només cal solucionar unes qüestions de caràcter administratiu i posar-la en marxa d’ací no res. Apostem per un Ajuntament obert i transparent: per això, l’alcaldessa -Susanna Nicolau- rep personalment els veïns cada dijous. Els ciutadans de la nostra ciutat poden presentar preguntes al ple -la democràcia va més enllà de votar cada quatre anys. Hem rebaixat els preus de les activitats esportives, d’esta forma volem que tots els veïns gaudisquen de l’oferta de l’Ajuntament en esta matèria.

Gràcies novament per confiar en nosaltres ara fa un any. Per la nostra banda, tractem cada dia de donar-ho tot per millorar la qualitat de vida dels veïns d’Almassora.

————–

 

UN AÑO DESPUES DE LAS ELECCIONES TRABAJAMOS POR LOS VECINOS DE ALMASSORA DESDE EL GOBIERNO

Hace un año, Compromís per Almassora obtuvo 2.680 votos en las elecciones municipales: el 23:39% de los sufragios y cinco concejales. Con estos resultados rompimos la mayoría absoluta y, además, el bipartidismo.

En las elecciones a les Corts, en nuestro municipio llegamos a los 2.081 votos, el 17,99% de los sufragios. Por la circunscripción electoral de Castelló, Compromis obtuvo 4 diputados.

Gracias por la confianza que depositasteis en nosotros el 24 de mayo de 2015.

Durante este año de gobierno en en Almassora, hemos puesto en marcha una serie de medidas con las que situamos las personas por delante de todo. Hemos creado un portal con el cual las empresas locales y los autónomos pueden presentar ofertas a los contratos menores del Ayuntamiento. El Recinte de la Marxa tiene una ubicación definitiva, nunca más los ancianos de la residencia y los vecinos sufrirán ruidos.

La Unidad de Respiro para enfermos de Alzheimer es ya una realidad: sólo hay que solucionar unas cuestiones de carácter administrativo y ponerla en marcha de aquí nada. Apostamos por un Ayuntamiento abierto y transparente: por ello, la alcaldesa -Susanna Nicolau- recibe personalmente a los vecinos cada jueves. Los ciudadanos de nuestra ciudad pueden presentar preguntas al pleno -la democracia va más allá de votar cada cuatro años. Hemos rebajado los precios de las actividades deportivas, de esta forma queremos que todos los vecinos disfruten de la oferta del Ayuntamiento en esta materia.

Gracias, nuevamente, por confiar en nosotros hace un año. Por nuestra parte, tratamos cada día de darlo todo para mejorar la calidad de vida de los vecinos de Almassora.