Els veïns d’Almassora podeu sol•licitar des d’ací http://bit.ly/Almassora la targeta de descompte de BP, amb la qual us rebaixaran 3 cèntims per litre. Este descompte és compatible amb altres mesures similars que aplica la companyia. Recordeu que BP cedirà una part dels seus beneficis a Creu Roja Almassora, gràcies a l’acord signat per Susanna Nicolau -l’alcaldessa- i l’empresa.

———————-

Los vecinos de Almassora pueden solicitar desde aquí http://bit.ly/Almassora la tarjeta de descuento de BP, con la que te rebajarán 3 céntimos por litro. Este descuento es compatible con otras medidas similares que aplica la compañía.

Recuerda que BP cederá una parte de sus beneficios a Creu Roja Almassora, gracias al acuerdo firmado por Susanna Nicolau -la alcaldesa- y la empresa.
————————
Arranca el sistema de targetes solidàries BP a Almassora

Creu Roja Almassora serà la beneficiària de la dotació econòmica, que destinarà a material sanitari infantil

Els veïns d’Almassora poden sol•licitar des d’avui mateix la targeta BP Bonus Almassora, el sistema mitjançant el qual l’empresa BP comptabilitzarà la quantitat de combustible subministrada i cedirà una part d’aqueixa facturació a Creu Roja Almassora. Així ho arreplega l’acord rubricat entre la companyia i l’ONG el passat mes de gener en l’Ajuntament de la localitat. Durant l’acte, l’entitat social va avançar que destinarà aquest fons a l’adquisició de material sanitari infantil, el producte més demandat entre les persones a les quals atén.

Així doncs, els veïns que vulguen contribuir amb la causa de Creu Roja Almassora poden sol•licitar la seua targeta a través de l’enllaç web http://bit.ly/Almassora. Com a contraprestació addicional, els usuaris de la targeta BP Bonus es beneficiaran d’un descompte de 3 cèntims per litre, compatible amb altres programes de descompte aplicats per la companyia. El termini per a l’enviament de la targeta és de dues setmanes aproximadament i podrà ser arreplegada personalment en dos punts del municipi: la piscina coberta municipal i l’estació de servei de BP del carrer Sant Quitèria (antic carrer l’Alcora).

Dies arrere, el consistori va convocar a associacions veïnals, culturals i esportives amb l’objectiu d’explicar el funcionament d’aquest sistema i que els membres de les mateixes pogueren beneficiar-se de la seua utilització. L’alcaldessa, Susanna Nicolau, va recordar que aquesta és “una iniciativa pionera per a la qual Almassora representa un important punt de referència i de partida” i es va mostrar confiada que “siga un èxit, amb l’ajuda dels nostres veïns, com sempre”.

Cal recordar que el període de vigència de l’acord és de dos anys. No obstant açò, i a petició d’Ajuntament, BP contribuirà amb Creu Roja Almassora de manera trimestral, una vegada el sistema comence a funcionar. L’objectiu és que la “ajuda arribe immediatament a les persones que la necessiten”, tal com va explicar l’alcaldessa.

Per part de la companyia, han assegurat la seua voluntat de contribuir al desenvolupament i el benestar de localitats pròximes, com ho és Almassora, i han agraït la implicació del consistori en aquesta acció solidària. Els representants de BP, Joan Seguí i Juan Carlos Navarro, confien que “més ONGs i entitats socials puguen unir-se a la renovació d’aquest conveni i que els beneficis arriben a més població”.

Publicat diumenge 14 de febrer al “Diari Millars”