En el ple d’este dilluns s’ha aprovat instal·lar una tanca en les zones d’oci infantil dels parcs de la Vil·la Lola i de la platja. A més a més, es crearà una zona esportiva a Pius XII -s’invertiran 60.000 euros en eixa zona. Es destina una partida per a adquirir mobiliari al casal de la gent gran del carrer de Sant Felip i per al centre d’Alzheimer de Santa Quitèria. També es dotarà a Santa Quitèria d’una potabilitzadora d’aigua que es podrà usar al centre d’Alzheimer. Més info http://bit.ly/1VYputL

En el pleno de este lunes se ha aprobado instalar una valla en las zonas de ocio infantil de los parques de la Vil·la Lola y de la playa. Además, se creará una zona deportiva en Pius XII -s’invertiran 60.000 euros. Se destina una partida para adquirir mobiliario en el centro de la tercera edat de la calle de Sant Felip y para el centro de Alzheimer de Santa Quiteria. También se dotará a Santa Quiteria de una potabilizadora de agua que se podrá usar en el centro de Alzheimer. Más info http://bit.ly/1VYputL