Puedes leer la noticia en castellano en este enlace  

Els veïns d’Almassora podran seguir gaudint dels serveis de ludoteca i biblioteca prestats als centres de Pla de la Torre i Benafeli fins al 8 de setembre, just dos dies abans de l’inici de les classes. L’objectiu d’aquesta ampliació és donar servei als usuaris el major temps possible fins al començament del curs, que serà el proper 10 de setembre per a infantil i primària i l’11 per a secundària i batxillerat.

Aquesta ampliació, promoguda per la Regidoria de Platges, preveu millorar l’oferta d’oci per a majors i xicotets fins al final de les seues vacances estivals. La regidora de l’àrea, Amaya Gómez, ha explicat que ha fet aquesta ampliació per cobrir tota l’època de major densitat de població en el districte marítim, que coincideix amb el període de les vacances escolars.

En aquesta mateixa linea, durant tot l’estiu, les diferents regidories han ofert activitats als veïns amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat del districte marítim, tals com la ruta pel paratge natural dels Gols, el cinema d’estiu o les activitats esportives gratuïtes.

El servei de biblioteca ha estat funcionant a les biblioteques del mar d’Almassora durant els mesos de juliol i agost en horari de matí i vesprada d’11.00 a 13.30 i de 17.00 a 19.00 hores i fins a les 20.00 hores el de ludoteca. Com a novetat, aquest any les ludoteques han funcionat de manera independent a les biblioteques, per millorar així la qualitat de les activitats ofertes en comptar amb personal propi.

Publicat dimarts 25 d’agost al diari digital “La Plana al Dia”