susanna_nicolau_logo_fonsLa candidata de Compromís a l’alcaldia d’Almassora, Susanna Nicolau ha felicitat a l’equip de Govern per rectificar i assumir la proposta de Compromís d’obrir els menjadors escolars, a la que el PP va votar en contra en el ple de març. La també regidora de Compromís, que va presentar i va defendre esta proposta al març, lamenta que “l’equip de Govern del PP haja perdut tant de temps a anunciar una proposta que es plantege des de Compromís perquè era una necessitat”. Cal recordar que Compromís ja va presentar al juny d’enguany una altra proposta sobre els menjadors escolars i, davant de la negativa del PP a esta primera iniciativa de caràcter social, va presentar en el ple de març d’enguany una nova iniciativa per a ampliar a època vacacional els menjadors escolars.

Les negatives reiterades del PP i les excuses legals plantejades pel PP van deixar sense efecte la proposta de Compromís. “És sorprenent que el PP rebutge les propostes de Compromís en el ple per a després anunciar-les com pròpies en la premsa”, explica el portaveu de Compromís en l’Ajuntament, Xavier Trenco. En tot cas, des de Compromís veuen «positiu que al final s’entre en raó i es posen en marxa les propostes que plantegem».

Publicat al diari digital “La Plana al Dia” dilluns 20 d’abril

 

 
Compromís felicita al equipo de gobierno por “rectificar” y anunciar que ampliara los Comedores Escolares en periodo vacacional

20/04/2015 |

La candidata de Compromís a la alcaldía de Almassora, Susanna Nicolau ha felicitado al equipo de Gobierno por rectificar y asumir la propuesta de Compromís de abrir los comedores escolares, a la que el PP votó en contra en el pleno de marzo. La edil de Compromís, que presentó y defendió esta propuesta en marzo, lamenta que “el equipo de Gobierno del PP haya perdido tanto tiempo en anunciar una propuesta que se planteo desde Compromís porque era una necesidad”.

Cabe recordar que Compromís ya presento en junio de este año una propuesta sobre los comedores escolares y, ante la negativa del PP a esta primera propuesta de carácter social, presentó en el pleno de marzo de este año una nueva iniciativa para ampliar a época vacacional los comedores escolares. Las negativas del PP y las excusas legales planteadas por el PP dejaron sin efecto la propuesta de Compromís. “Es sorprendente que el PP rechace las propuestas de Compromís en el pleno para luego anunciarlas como propias en la prensa”, explica el portavoz de Compromís en el Ayuntamiento, Xavier Trenco. En todo caso, desde Compromís “vemos positivo que al final el Ayuntamiento entre en razón y aplique las propuestas que Compromís plantea”.

Publicat al diari digital “El Periòdic”