candidatura_completaClica aquí para leer la notícia traducida al castellano.   És un traductor automático, hay que bajar un poco en la página hasta que aparece el texto.

La candidata a l’alcaldia de Compromís per Almassora recorda que l’any passat ja va presentar una moció per instar el Consell a investigar contra el mosquit tigre donada la perillositat d’eixa espècie invasora, però el PP la va rebutjar. Compromís considera que, davant la proximitat de l’estiu, ha de ser un problema prioritari per l’Ajuntament.

 

susanna_nicolau_logo_fonsLa candidata de Compromís a l’alcaldia d’Almassora, Susanna Nicolau, reclamarà demà al ple que l’Ajuntament inicie ja i reforce les campanyes de tractament contra els mosquits, després de l’allau de queixes que han començat a rebre’s. “Donats els problemes registrats l’any passat, amb nombroses atencions en urgències, i vist que els veïns i veïnes d’Almassora han començat a queixar-se, considerem que cal iniciar ja els tractaments per tal d’anticipar-se als problemes que puguen generar durant els propers mesos”, afirma Nicolau.

Compromís per Almassora, que ja va proposar a setembre de l’any passat instar a la Generalitat a iniciar treballs d’investigació per tractar d’acabar amb la nova plaga del mosquit tigre -i que va ser rebutjada pel PP- (en este enllaç pots llegir la moció) considera imprescindible coordinar mesures des de les distintes administracions per tal de fer front a aquesta plaga, que genera problemes de salut als veïns. De fet, Compromís també va demanar l’any passat a la Diputació que les ajudes que donava la institució estigueren condicionades a la coordinació de les campanyes. Tot i el rebuig inicial del PP a la proposta de Compromís a la Diputació, es va aconseguir que poques setmanes després, la Diputació anunciara un pla coordinat contra els mosquits.