Amaya_cromo_platjaAmaya Gómez, regidora del grup municipal Bloc-Compromís s’ha fet ressò de les queixes d’alguns veïns de la zona afectada pel PAI Benafelí, darrere del bar Xapa. A causa de les pluges dels últims dies hi ha una gran part inundada, amb una bassa de 40 cm aproximadament, i l’aigua ha entrat en algunes cases. Segons els veïns, la séquia que arreplegava l’aigua pluvial de la zona ha estat substituïda per un tub col·lector de només 60 centímetres.

Este tub és insuficient per arreplegar l’aigua en dies de pluja intensa o continuada. A més, no és l’única vegada que es produeixen inundacions en la zona. Pràcticament cada any, diverses cases pateixen danys greus a causa de les pluges.

inundacions_pai_benafelíEn este sentit, la regidora de Compromís ha demanat que en la propera comissió d’Urbanisme s’informe si és cert, com diuen els veïns, que s’ha decidit substituir la séquia per este col·lector. Pel que fa a este col·lector, Amaya Gómez vol saber si es tracta d’una mesura provisional o hi ha prevista alguna solució definitiva al problema.