protesta_regina_1_març_susanna_vicentLa consellera d’Educació, a preguntes directes de Compromís, contesta amb evasives respecte al termini i a la inversió del col·legi i només indica que “es troba inclòs en l’encàrrec de gestió entre Educació i Infraestructures”. La candidata de Compromís a l’alcaldia, Susana Nicolau, diu que “ens temem que la falta de concreció de la Conselleria siga el preludi d’un altre oblit per part del Govern del PP”. El número 1 de la candidatura de Compromís a la Generalitat per la demarcació de Castelló, Vicent Marzà assegura que “nova anys de barracons són insostenibles” i anuncia que “el nou cicle polític tornarà a prioritzar l’educació pública”

“La Conselleria d’Educació està tornant a donar llargues sobre els terminis i els diners per al Regina Violant i ens temem que este siga el primer pas per a un nou incompliment del Govern del PP cap a Almassora”. Així ho ha manifestat la candidata de Compromís a l’alcaldia d’Almassora, Susanna Nicolau, davant d’una resposta escrita rubricada per la consellera d’Educació, María José Català, en la que no respon a cap de les preguntes formulades per Compromís.

 
Cal recordar que Compromís per Almassora, a través del diputat autonòmic Josep María Pañella, va remetre una bateria de preguntes sobre el projecte del Regina Violant. En concret, Compromís exigia conéixer el pressupost concret previst per la construcció del Regina Violant així com la data prevista perquè s’iniciara l’execució d’este centre educatiu. No obstant això, la Conselleria no contesta a cap de les dos qüestions formulades. A este respecte, el portaveu de Compromís en l’Ajuntament, Xavier Trenco, ha destacat “l’evident contradicció entre els anuncis del PP d’Almassora, i les llargues que dóna la Conselleria”. Trenco tem que “o la Conselleria o l’Ajuntament podrien estar enganyant als pares i mares del Regina només per motius electorals” i ha advertit que “després de nou anys de barracons, els pares i mares del Regina estan ja farts d’incompliments”.

VICENT MARZÀ, AMB L’AMPA DEL REGINA

Per este motiu, davant dels reiterats incompliments del Consell amb Almassora, Compromís per Almassora ha tornat a secundar i donar suport els pares i mares del Regina en la protesta celebrada hui. A més, també ha participat en la concentració el número 1 de Compromís a la Generalitat per la demarcació de Castelló, Vicent Marzà. Marzà, professor de professió, que coneix els problemes de l’educació en la província, ha manifestat que “en el nou cicle polític que s’iniciarà després de les eleccions, Compromís tornarà a apostar per l’educació pública com a ferramenta fonamental per a vertebrar el futur dels nostres xiquets i xiquetes i dels nostres pobles”.