compromis_almassora_ajuntamentplaçaLa candidata de Compromís a l’alcaldia, Susanna Nicolau, apel·la al “consens dels grups per a aconseguir un acord ferm de la Conselleria i que es reserven els diners suficients per executar l’escola”

El portaveu de Compromís en l’Ajuntament, Xavier Trenco, subratlla que “davant dels reiterats menyspreus i incompliments d’Educació, l’Ajuntament ha d’exigir conjuntament un acord ineludible i per escrit”

“És imprescindible un acord unitari de tots els grups per a aconseguir un compromís per escrit, determinant i ineludible perquè s’execute el Regina Violant i perquè la Conselleria no torne a prendre el pèl als veïns i les veïnes d’Almassora”. Així de contundent s’ha mostrat la candidata de Compromís a l’alcaldia d’Almassora, Susanna Nicolau, qui ha anunciat que “des del col·lectiu local de Compromís defendrem en el ple del dilluns que la Conselleria entregue un document per escrit en què conste la retenció del crèdit suficient, és a dir, la reserva de diners necessaris per fer realitat la licitació i execució del Regina”. Amb esta proposta, l’equip de Compromís a Almassora “pretenem evitar que la Conselleria ens torne a prendre el pèl, perquè hi ha el risc que es licite el projecte però que després no hi haja diners per executar-lo i que, al final, Almassora haja d’esperar molt més temps per fer realitat un projecte necessari i imprescindible”.
Per a aconseguir la màxima pressió cap a la Conselleria, el portaveu de Compromís en l’Ajuntament, Xavier Trenco, apel·la a “la responsabilitat i a la unitat de tots els grups polítics d’Almassora, perquè reclamen amb una veu unitària, ferma i clara no sols la licitació del projecte sinó els diners necessaris per dur-ho a terme en el termini més breu possible”.

EXIGEIXEN UNA RESERVA DE 7 MILIONS D’EUROS

Des de Compromís s’estima que l’execució del Regina Violant, que fa quasi una dècada que funciona en barracons, ascendiria a set milions d’euros, aproximadament, per la qual cosa en la proposta que es porta al ple del dilluns es reclama una reserva de crèdit que s’aproxime al màxim a eixe import.

Publicat al diari “La Plana al Dia”  http://bit.ly/1C4rqqY