Les persones que no tenen faena són una prioritat per a Compromís per Almassora. En els debat dels pressuposts de 2015, que va tindre lloc al mes de novembre, vam defendre que s’incrementara en 100.000€ la partida destinada a diverses iniciatives, que dins de les competències que corresponen a l’Ajuntament, vagen encaminades a promoure l’ocupació i la formació. La realització de cursos i tallers per a les persones desocupades s’emmarca dins d’estes propostes, plantejades pel nostre grup municipal, que tenen com a objectiu ajudar els veïns d’Almassora que es troben inscrits en les oficines del Servef.

Durant el debat de pressuposts també vam presentar una esmena amb la qual volíem fomentar l’autoocupació, perquè les ajudes als emprenedors formen part del nostre projecte de reactivació econòmica. En este sentit, vam argumentar que es creara una partida de 50.000 euros per a persones que vulguen crear el seu negoci. D’esta manera, aquells veïns d’Almassora que plantegen plans de negocis factibles han de tindre el suport de l’administració local per tirar avant la seua microempresa.

La majoria absoluta del PP, però, va rebutjar les nostres propostes, tant a l’hora d’incrementar la partida destinada a la promoció per part de l’Ajuntament de la formació, com les ajudes dirigides als emprenedors.