estacióa_almassora_levanteEn el ple del passat dilluns dia 15 de desembre es va aprovar la moció presentada per Bloc-Compromís amb la qual preteníem millorar la situació de l’estació de tren. La proposta va rebre el suport de l’altre grup de l’oposició, el PSPV-PSOE. A més a més, el grup majoritari i que governa Ca la Vila també va votar favorablement. Sense el PP, és impossible aprovar cap moció.

En el text demanàvem que s’estudie reforçar la seguretat en l’estació, perquè es troba situada en un lloc als afores del poble i molts usuaris se senten desprotegits. Proposàvem que l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (ADIF) estudiara la possibilitat de contractar personal de seguretat, o bé l’Ajuntament signara un conveni amb ADIF per solucionar esta qüestió.

També proposàvem en la moció que l’Ajuntament es dirigira al Ministeri de Foment i d’esta forma s’aconseguisca augmentar el nombre de trens que paren a Almassora. Molts usuaris s’estimen més anar a l’estació de Vila-real o de Castelló perquè no se senten segurs a la d’Almassora. Si aconseguim millorar la seguretat de l’estació, de ben segur hi haurà més usuaris que la faran servir i ADIF augmentarà el nombre de parades.

Foto: S. Fructuoso, Levante-EMV, 13/03/14.