Enhorabona a la nostra companya Susanna, que té tot el suport del col·lectiu en aquest nou projecte que enceta! Avant, Susanna, volem que sigues la nostra veu!

Susana Nicolau presenta la candidatura a les primàries de Compromís per la provincia de Castelló

1_M3

La regidora de Compromís per Almassora (Plana Alta) Susana Nicolau ha anunciat hui que presenta la seua candidatura a les Primàries de Compromís per formar part de la llista de Compromís per la circumscripció de Castelló per les properes eleccions autonòmiques.

Nicolau ha destacat durant la seua tasca com a regidora en Almassora al llarg d’aquesta legislatura per la seua proximitat amb la ciutadania, la seua gran capacitat de diàleg i les seues ganes de construir una alternativa de futur per al seu poble. I ara, ha decidit donar el pas per participar en la candidatura autonòmica de Compromís per la circumscripció amb l’objectiu de “d’aportar treball i il•lusió per facilitar el canvi que necessita el País Valencia i la seua gent”.

Susana Nicolau, educadora d’Infantil amb una llarga trajectòria professional de quasi 30 anys, ha participat en els òrgans de decisió de Compromís tant a nivell local com comarcal i s’ha caracteritzat per la seua capacitat de diàleg i de consens. “Compromís fa la política de baix cap a dalt, escoltant a la ciutadania, per això necessitem que els futurs representants a les Corts tinguen la capacitat d’escoltar i d’atendre les necessitats de la gent, especialment dels més desafavorits”, ha dit.
La responsable de Serveis Socials al col•lectiu de Compromis per Almassora, Susana Nicolau ha destacat que “en moments de canvi polític com els que s’aproximen, cal donar un pas endavant per aportar i per sumar i per portar la veu de les comarques de Castelló al les Corts Valencianes”

Font: La Plana al Día.