El portaveu de Compromís, Xavier Trenco, pregunta “les causes del sobrecost” i pregunta per què el PP no ha inclòs este pagament en els comptes de 2015”.

Compromís tem que l’augment del cost del trasllat del fem derive en augments impositius per als veïns.

Compromís per Almassora ha denunciat hui l’opacitat de l’equip de Govern del PP, que està tractant d’ocultar a la ciutadania els sobrecostos generats per l’enviament dels fems de la localitat fins al límit de la província amb València a causa de la saturació de la planta que dóna servei als municipis de la zona centre de la província, inclosa Almassora. Segons ha manifestat el portaveu de Compromís, Xavier Tenco, “hem pogut saber que l’Ajuntament es veurà obligat a pagar 173.239 euros més pel tractament dels fems”. Per este motiu, Trenco ha exigit al PP “que informe els veïns i a la ciutadania de les causes d’este sobrecost i, sobretot, que aclarisca d’on es traurà els diners per pagar-ho i si es derivarà d’un augment dels impostos als veïns”. De fet, Trenco ha denunciat que “l’equip de Govern del PP vol ocultar esta problemàtica a la ciutadania i, tant és així, que no ha inclòs cap partida per a fer front a este pagament en els pressupostos recentment aprovats per al 2015”. Per este motiu, des de Compromís s’ha presentat una pregunta per escrit perquè l’equip de Govern es veja obligat a explicar esta situació, les seues causes i les seues conseqüències.