Compromís aposta per la música educativa i en valencià per als més menuts de la família

El concert, que s’emmarca en les celebracions de les festes del Roser d’Almassora i en la commemoració del 9 d’octubre, tindrà lloc el dijous a les 18.30 en la plaça Santa Teresa, davant l’escola Cardenal Cisneros

Compromís Almassora ha optat enguany per la música educativa i en valencià destinada a xiquets i xiquetes en el ja tradicional esdeveniment musical que la coalició organitza en les festes d’Almassora. En esta ocasió, els encarregats de l’espectacle musical serà el grup Samarucs, una formació que ha rebut nombrosos guardons i reconeixements per combinar la música amb una proposta educativa innovadora i festiva. De fet, Samarucs, ha rebut el reconeixement del València Emprèn, servei de la Regidoria d’Ocupació, Innovació i Projectes Emprenedors de l’Ajuntament de València, així com el Premon Educació en Lleure, que atorga la prestigiosa Fundació Lluís Carulla, de Catalunya. “altres anys, BLOC-Compromís ha optat per rock autòcton o per espectacles amb Dj, però en esta edició hem volgut apostar per un altre públic, pels més menuts de la família, amb un concert educatiu, en valencià. D’esta manera, també col•laborem amb el municipi a diversificar l’oferta de les festes del Roser”, explica el portaveu de BLOC-Compreels meus, Xavier Trenco. De fet, Samarucs és un projecte lúdic i musical molt vinculat a Almassora, ja que alguns dels components d’esta formació són veïns d’esta localitat de la Plana Alta. “Es tracta d’un espectacle gratuït i en un lloc publique, perquè el nostre objectiu és millorar la participació de la ciutadania en les festes, diversificar l’oferta i, a més, que siga una proposta en valencià i educativa aporta major valor afegit”, explica Trenco.