Compromís diu que ara que veïns i urbanitzadora acosten postures per a reformular el PAI, el PP està posant obstacles

El portaveu de Compromís, Xavier Trenco, denuncia que el PP es va negar a informar en la comissió d’Urbanisme sobre les propostes concretes del consistori per a defendre els veïns

En el ple en què es va abordar l’assumpte, l’alcalde es va comprometre a mediar entre veïns i agent urbanitzador, però “ara pretèn frena el possible acord”, segons Trenco

L’equip de Govern del PP ha demostrat no estar a l’altura per a defendre els veïns davant dels exagerats costos d’urbanització que es volen cobrar als veïns del PAI Benafeli”. Així ho ha manifestat el portaveu de Compromís en l’Ajuntament, Xavier Trenco, després de contactar representants dels afectats, que se senten desatesos pel consistori.De fet, Trenco ha recriminat que, davant de la bateria de preguntes formulades respecte d’això per Compromís en la comissió d’Urbanisme d’esta setmana, el PP “va declinar reiteradament detallar els plantejaments del consistori per a abordar el problema, es va negar a explicar el posicionament de l’Ajuntament i les possibles alternatives que pogueren satisfer els veïns”.

Davant de l’opacitat sistemàtica de l’equip de Govern del PP a Almassora, Trenco lamenta que “l’alcalde estiga incomplint el compromís verbal que va assumir davant dels veïns afectats en l’últim ple, quan va afirmar que mediaria per a propiciar entre afectats i agent urbanitzador”. No obstant això, segons Trenco, “ara que els representants veïnals i de la urbanitzadora estan prop d’un acord per a paralitzar el PAI i reformular-ho, el PP posa obstacles al possible acord”

Segons Trenco, “en un moment econòmic difícil, en el que els veïns no poden abonar els costos d’urbanització d’este projecte, que van ser taxats en moments d’expansió econòmica, el PP ha decidit deixar de costat els veïns”.

Per tot això, des de Compromís d’Almassora es retira la seua proposta d’instar al consistori a “prendre les mesures polítiques necessàries per a propiciar un acord satisfactori entre veïns i agent urbanitzador per a desbloquejar el projecte sense perjudicar els veïns”.

COMPROMÍS EXIGE AL ALCALDE QUE CUMPLA SU PALABRA Y NO IMPIDA EL ACUERDO ENTRE VECINOS Y URBANIZADORA EN EL PAI BENAFELÍ

Compromís afirma que ahora que vecinos y urbanizadora acercan posturas para reformular el PAI, el PP está poniendo obstáculos

El portavoz de Compromís, Xavier Trenco, denuncia que el PP se negó a informar en la comisión de Urbanismo sobre las propuestas concretas del Consistorio para defender a los vecinos

En el pleno en el que se abordó el asunto, el alcalde se comprometió a mediar entre vecinos y agente urbanizador, pero “ahora pretende frenar el posible acuerdo”, según Trenco

El equipo de Gobierno del PP ha demostrado no estar a la altura para defender a los vecinos ante los exagerados costes de urbanización que se quieren cobrar a los vecinos del PAI Benafeli”. Así lo ha manifestado el portavoz de Compromís en el Ayuntamiento, Xavier Trenco, después de contactar representantes de los afectados, que se sienten desatendidos por el Consistorio. De hecho, Trenco ha recriminado que, ante la batería de preguntas formuladas al respecto por Compromís en la comisión de Urbanismo de esta semana, el PP “declinó reiteradamente detallar los planteamientos del Consistorio para abordar el problema, se negó a explicar el posicionamiento del Ayuntamiento y las posibles alternativas que pudiesen satisfacer a los vecinos”.

Ante la opacidad sistemática del equipo de Gobierno del PP en Almassora, Trenco lamenta que “el alcalde esté incumpliendo el compromiso verbal que asumió ante los vecinos afectados en el último pleno, cuando afirmó que mediaría para propiciar entre afectados y agente urbanizador”. Sin embargo, según Trenco, “ahora que los representantes vecinales y de la urbanizadora están cerca de un acuerdo para paralizar el PAI y reformularlo, el PP pone obstáculos al posible acuerdo”

Según Trenco, “en un momento económico difícil, en el que los vecinos no pueden abonar los costes de urbanización de este proyecto, que fueron tasados en momentos de expansión económica, el PP ha decidido dejar de lado a los vecinos”.

Por todo ello, desde Compromís de Almassora se retira su propuesta de instar al Consistorio a “tomar las medidas políticas necesarias para propiciar un acuerdo satisfactorio entre vecinos y agente urbanizador para desbloquear el proyecto sin perjudicar a los vecinos”.