L’Ajuntament porta mesos en la campanya de neteja de solars que realitza tots els anys cara a l’estiu.  A hores d’ara encara hi ha alguns que no s’hna netejat en les consegüents problemes de insalubritat i perill d’incendi entre d’altres problemàtiques per als veïns dels voltants.

Coneixem els problemes d’alguns solars en la localització dels propietaris però cal ser eficaç en la resolució d’aquestos casos i prendre les mesures oportunes com marca la llei sobre tot en els casos que poden ser més greus ( per exemple, actuar l’ajuntament d’ofici i després passar el cost al propietari).

Per exemple, un parell de solars en camí l’arròs, dos solars en camí Om Blanc, darrere dels números 20  y 81, un altre en el poble en carrer San Rafael nº 107.

 

IMG-20140723-WA0002

 

DEMANEM

  1. Que, es prenguen les mesures urgents per a que es neteja pel propietari o  de forma immediata subsidiàriament per l’ajuntament.
  2. Que, s’articule un protocol per a que el proper any, a principis de l’estiu, tots els solars estiguen nets.