L’Ajuntament d’Almassora ha organitzat per a les properes festes del Roser un concert del Grup Extremoduro. Aquesta contractació s’ha realitzat a partir d’una subvenció municipal d’un important quantitat com a mínim per poder realitzar l’actuació i a banda els ciutadans han de pagar una entrada de 28€.

Aquest model de contractació te de positiu que poden vindre grups de màxima actualitat a les festes d’Almassora però te de negatiu que les entrades son a uns preus elevats per a la gent més jove que no tenen recursos econòmics o que actualment són els que més pateixen la lacra de l’atur i als que precisament va dirigides aquest tipus d’actuacions.

Les passades festes de Maig ja vam rebre queixes de molts joves d’Almassora que no van poder anar al concert de Melendi pels elevats preus de les entrades mentre gent de fora d’Almassora si que va poder gaudir del concert en una entrada subvencionada per l’ajuntament ja que vam pagar un fixe sobre els 20.000€ en IVA inclòs.

La millor seria que totes les festes foren gratuïtes però ja que s’ha optat per aquest model almenys que es facilite l’entrada a la gent jove del poble.

És per tot això que el Grup Municipal de BLOC-Compromís d’Almassora presenta al Ple de l’Ajuntament, per tal de debatre i, si escau, aprovar, els ACORDS següents:

Que, l,Ajuntament d’Almassora negocie amb l’empresa que ha signat el contracte per portar al grup de música Extremoduro una rebaixa del 50% per als ciutadans empadronats en Almassora i que cada empadronat puga adquirir 2 entrades com a màxim.

 

extremoduro