IMG-20140723-WA0002L’Ajuntament fa mesos que du a terme la campanya de neteja de solars que realitza tots els anys ara a l’estiu. A hores d’ara encara hi ha alguns que no s’han netejat, amb els consegüents problemes d’insalubritat i perill d’incendi, entre altres problemàtiques per als veïns dels voltants.

Coneixem els problemes d’alguns solars en la localització dels propietaris però cal ser eficaç en la resolució d’aquests casos i prendre les mesures oportunes, com marca la llei, sobretot en els casos que poden ser més greus (per exemple, actuar l’ajuntament d’ofici i després passar el cost al propietari).

En aquesta situació es troben, per exemple, un parell de solars en camí l’arròs, dos solars en camí Om Blanc, darrere dels números 20 i 81, un altre en el poble en carrer de Sant Rafael no 107.

DEMANEM

1. Que, es prenguen les mesures urgents perquè realitze les tasques de neteja el propietari o de forma immediata subsidiàriament l’ajuntament.

2. Que s’articule un protocol per tal que el proper any, a principis de l’estiu, tots els solars estiguen nets.