BALDOVÍ TRASLLADARÀ AL CONGRÉS LES EXIGÈNCIES DELS VEÏNS D’ALMASSORA SOBRE LA REGENERACIÓ I ELS PROTOCOLS DE SEGURETAT EN EL SERRALLO

El diputat de Compromís en el Congrés ha visitat les Goles del Millars, ha conegut de primera mà l’abandó de la zona litoral del municipi i els efectes de la regressió en el seu litoral.

Baldoví s’ha reunit amb representants de les tres associacions de la platja d’Almassora, que li han traslladat totes les seues reivindicacions, i ha mantingut un col·loqui amb veïns de la localitat per a conéixer els problemes del municipi.

El diputat de Compromís en el Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, s’ha compromés hui, en una reunió mantinguda amb els representants de les tres associacions de veïns de la platja d’Almassora, a traslladar al Congrés dels Diputats totes les preguntes i propostes necessàries per a millorar les condicions de vida i els principals i eterns problemes que patixen els seus veïns.

 

1466044_684033964962236_1092552907_n  1450178_546116438805543_1513664004_n

 

En este sentit, ha anunciat que, en col·laboració amb BLOC-Compromís d’Almassora s’elaborarà una Proposició No de Llei (PNL) per a tractar que els mesuraments de contaminació i les emissions de les empreses del Serrallo es realitzen de forma conjunta, i no per separat de cadascuna de les empreses, com ocorre fins ara.

“Els veïns d’Almassora respiren i patixen les emissions en el seu conjunt, pareix raonable que els mesuraments de fuites… es realitzen de forma conjunta”, afirma Baldoví.

Així mateix, s’ha compromés a traslladar al Congrés preguntes que li han formulat les associacions, com els terminis previstos per a executar la “promesa però incomplida” regeneració del litoral del municipi. A més, també preguntarà sobre l’última fuga de gas que es va produir en el polígon del Serrallo i insistirà en la petició perquè es realitze un simulacre amb tota la ciutadania perquè els veïns coneguen com actuar en cas d’emergència. Finalment, preguntarà quins efectes concrets té la Llei de Costes sobre les vivendes tradicionals de la franja litoral d’Almassora i sobre el seu futur.

Baldoví, abans de reunir-se amb els responsables de les associacions de la platja, ha visitat les Goles del Millars, un entorn la posada del qual en valor és una de les prioritats de Comrpomís. Així mateix, també ha vist de primera mà els efectes de la regressió del litoral d’Almassora i els riscos que per a les vivendes tradicionals això suposa. A més, també s’ha traslladat a la zona del polígon del Serrallo, per a constatar la importància imperativa d’impulsar mesures de seguretat davant de la proximitat de nuclis de població i de vivendes al polígon petroquímic.

 

576678_546116485472205_786138747_n

Baldo i regidors al Serrallo baldo i regidors i militants, a les casestes del litoral

 

Després de la reunió amb les associacions de la platja, el diputat de Compromís, junt amb els representants municipals de Compromís en la localitat, ha participat en un col·loqui amb mig centenar de veïns que han pogut preguntar-li qüestions sobre la seua labor en el Congrés.