Trenco lamenta que 600 usuaris es queden sense servei i sense gimnàs per la negativa del PP d’ajustar els preus als dies que estiga en servei.

Fins ara, la piscina només tancava 10 dies a l’agost per tasques de manteniment, però “aquest estiu el PP deixarà als veïns sense aquestes instal·lacions”.

Totes les piscines del municipi estaran tancades aquest estiu.

El portaveu de Compromís a Almassora, Xavier Trenco, atribueix al PP “la seua nefasta gestió de les instal·lacions, el tancament durant tot el mes d’agost de la piscina municipal”. Trenco recorda que aquesta decisió de l’equip de govern del PP local “deixarà sense aquest servei públic al voltant de 600 usuaris durant més d’un mes”. El portaveu de Compromís recorda que “en anys anteriors els treballs de manteniment de la piscina només es perllongaven durant 10 dies, de manera que la decisió de tancar durant tot un mes només obeeix a una decisió política”.

Segons el portaveu de BLOC-Compromís a l’Ajuntament, “el PP tanca la piscina a l’agost amb l’excusa de falta de demanda, però si l’equip de Govern hagués atès les alternatives plantejades per Compromís per ajustar el preu als dies d’obertura del recinte, s’incrementaria la demanda”. “Com havien d’anar els usuaris a l’agost a la piscina, si l’Ajuntament els cobrava tot el mes (35 euros) i només podien gaudir-ne 20 dies, excloent dissabtes i diumenges?”.

Des de Compromís recorden que el tancament de la piscina durant els mesos d’agost suposa un perjudici per a tota la ciutadania. De fet, el tancament de la piscina suposa també la clausura del gimnàs, que s’agreuja per no estar en servei les altres dues piscines del municipi.