Anar directament a les notícies
Almassora Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Raül Pons 27 Nov 2014
En el tema d'igualtat de gènere cal tindre una actitud de discriminació positiva perquè contràriament la igualtat d'oportunitats no es respecta. Aleshores, l'Ajuntament ha de crear el Premi Almassorina de l'Any per a que la tasca de la dona es prestigie amb igualtat de condicions que la dels homes.
Carles Ch. 27 Nov 2014
L'alcalde i els regidors alliberats amb dedicació exclusiva deuen cobrar d'acord a la Categoria A del funcionariat de l'Ajuntament d'Almassora, exceptuant l'interventor i el secretari.
Cristian 7 Oct 2015
Propongo a las personas que un médico especialista mandé como terapia la natación comos en mi caso, la cuota mensual cómo se hace en personas discapacitadas y desempleadas sea bonificada, ya que en mi caso por suerte tengo trabajo pero tengo dificultades para pasar el mes y se me hace muy cuesta arriba algunos meses.
Compromís per AlmassoraHo comentarem al regidor d'Esports, Xavier Trenco, perquè estudie el tema. Gràcies pel teu comentari. el 21 Jan 2016 a les 19:46
Raül Pons 27 Nov 2014
Dotar d'una programació continuada al nou espai d'exposicions del Mercat. Les activitats previstes deurien mantenir la sala ocupada constantment amb mostres d'art (pintura, escultura, ceràmica, etc.) durant tot l'any i amb artistes que no necessàriament hagen de ser locals.
Francesc Barbera Fuentes 26 Nov 2014
Acabe de ser pare fa dos mesos, ho dic perque fins ara no me' n havie donat conter de la penosa situacio en la que se troben el 90% de les aceres del poble estan en un estat lamentable amb forats sense rampetes per a carros o minusvalids, brutes ect... Jo proposaria un pla per a que es restaurarent i es habilitaren per a minusvalids i carros totes les aceres del poble i no momes les de la zona mes propera al centre.
R.P.C. 30 Nov 2014
Des de principi de 2010, hi ha al voltant de 3.000 persones d'Almassora inscrites en les Oficines del SEPE (INEM). Les polítiques engegades pel govern del PP s'han mostrat del tot insuficient però ho han publicitat de tal manera que sembla el contrari (s'han utilitzat molts recursos a propaganda). La proposta: crear una Regidoria d'Ocupació i Emprenedors dotada de recursos humans i econòmics suficients per engegar polítiques mesurables d'ocupació: convenis amb empreses locals; assessoria personalitzada i seguiment personal en la recerca d'ocupació als aturats; plans d'ajudes a emprenedors locals (finançament, cessió i lloguer de locals low-cost; assessorament burocràtic personalitzat, etc.); promoció comercial continuada tots els mesos de l'any (fires, encontres, descomptes, etc.); incentius a la innovació tecnològica; subvencions a la promoció i publicitat de comerços, etc.
JUAN LUIS MARIN 7 Sep 2015
Señora alcaldesa y demás miembros de Compromis y Bloc de Almassora ¿Están ustedes a favor de que se hagan toros en Almassora? ¿Apoyan incondicionalmente la fiesta del ''bou al carrer''?
Compromís per AlmassoraHola Juan Luis, creiem que et vam respondre en un programa de TV d'Almassora. Gràcies pel teu comentari. el 21 Jan 2016 a les 19:49
R.P.C. Benestar 30 Nov 2014
Aplicar el valor de justícia social, solidaritat, dignitat i integració per superar el caràcter assistencial i caritatiu del Benestar Social. L'Ajuntament ha de coordinar l'acció diària de totes les ONG's implicades per dignificar els serveis socials i ha de dotar amb recursos humans per fer un seguiment adequat de les famílies usuàries.
C.H.R. Economia 8 Dec 2014
S'hauria d'introduir en la pràctica política d'Almassora això dels pressupostos participatius. Potser, la nostra societat no està preparada per una metodologia tan avançada que requereix grans habilitats de participació ciutadana però s'ha d'intentar aplicar. Ja és hora de superar pràctiques del segle XX en què un grup de gent decideix fer-ho tot sense consultar el veïnat. Cal ser realistes però ''voler és poder''. I la democràcia requereix d'esforços i imaginació.
Almassorí Economia 2 Dec 2014
M'agradaria permanentment saber els comptes del nostre poble. No paguem tots els impostos? Doncs també ens agradaria saber d'una manera clara i ràpida on estan gastan els diners i en quina finalitat. Un portal web es una de les solucions. Espere que ho mireu i ho proposeu en el que queda de legislatura o en les pròximes eleccions.
Mostra més propostes
css.php