Anar directament a les notícies
Almassora Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
J.M. Política 15 Dec 2014
Caldria aplicar la llei de memòria històrica a Almassora. Per això, seria necessari identificar possible simbologia prohibida per la llei i engegar els mecanismes jurídics pertinents per eliminar-los.
C.H.R. Economia 8 Dec 2014
S'hauria d'introduir en la pràctica política d'Almassora això dels pressupostos participatius. Potser, la nostra societat no està preparada per una metodologia tan avançada que requereix grans habilitats de participació ciutadana però s'ha d'intentar aplicar. Ja és hora de superar pràctiques del segle XX en què un grup de gent decideix fer-ho tot sense consultar el veïnat. Cal ser realistes però ''voler és poder''. I la democràcia requereix d'esforços i imaginació.
Francesc Barbera Fuentes 26 Nov 2014
Acabe de ser pare fa dos mesos, ho dic perque fins ara no me' n havie donat conter de la penosa situacio en la que se troben el 90% de les aceres del poble estan en un estat lamentable amb forats sense rampetes per a carros o minusvalids, brutes ect... Jo proposaria un pla per a que es restaurarent i es habilitaren per a minusvalids i carros totes les aceres del poble i no momes les de la zona mes propera al centre.
Raül Pons Urbanisme 25 Nov 2014
La crisi ecònomica ha aturat el creixement urbanístic però un poble continua amb el seu desenvolupament tot i l'aturada de l'expansió. L'actual Pla General d'Ordenació Urbana és del segle passat (1998) i ja necessita una actualització perquè Almassora ha canviat molt des d'aleshores. Com que el PGOU no s'elabora de la nit al matí una proposta seria començar treballar en l'elaboració d'un nou PGOU que incorpore les noves directrius de paisatge, territori i patrimoni. S'han d'engegar partides pressupostàries i exhortar el departament d'urbanisme de l'Ajuntament a iniciar les tasques preparatòries. Igualment, s'ha de dissenyar una agenda de treball amb la societat civil i sectors econòmics.
Carles Ch. 27 Nov 2014
L'alcalde i els regidors alliberats amb dedicació exclusiva deuen cobrar d'acord a la Categoria A del funcionariat de l'Ajuntament d'Almassora, exceptuant l'interventor i el secretari.
Raül Pons 27 Nov 2014
Prestigiar els premis literaris Vila d'Almassora. Entre altres coses es podria: 1) crear amb una categoria juvenil que incentive la participació dels adolescents i joves en la producció cultural i literària. 2) habilitar una categoria nova de relats breus ambientats en Almassora o el seu entorn comarcal.
Raül Pons Participació 25 Nov 2014
La legislació actual permet a qualsevol ciutadà fer preguntes en les sessions del Ple Municipal sempre que l'alcalde done el permís. La gent no sol participar en política més enllà de manifestacions i el vot cada quatre anys. Per això, necessitem polítiques proactives de participació. La proposta és que l'alcaldia anime la ciutadania a participar i convide aleatòriament (per sorteig) a persones empadronades a Almassora a fer preguntes durant les sessions del Ple Municipal.
Anònimme pareix perfecte i factible el 27 Nov 2014 a les 22:05
Alex Benestar 3 Nov 2015
Algún día en el mercado habrá alguna desgracia... los puestos no respetan ya ni las salidas de las viviendas, y ya he visto varios enfrentamientos con la gente del mercado con la gente de las viviendas.... ahora colocan los cajones en las aceras impidiendo el paso y juntan las paradas por lo que no dejan acceso a los portales para entrar o salir a vecinos, en mi finca hay gente mayor con poca movilidad que tienen dificultad para salir de sus fincas.rnrnEspero que un día no sea necesario que una ambulancia tenga que acceder por una urgencia, porque en caso de que pase algo será el ayuntamiento responsable de negligencia por no revisar esa situación ya que cuando les indicas a la gente del mercado que respete los accesos, se encaran descaradamente diciendo que te dirijas al ayuntamiento.rnrnrn
Compromís per Almassora Hola Àlex, telefona a alcaldia i comenta el cas. Allí et poden ajudar. Ara bé, el tema que comentes és responsabilitat del regidor del Mercat. el 21 Jan 2016 a les 19:48
Raül Pons Participació 25 Nov 2014
La gent d'Almassora no coneix realment la política local. Una bona mostra és el Ple Municipal on es dirimeixen les qüestions que afecte la ciutadania. Les sessions són públiques però l'assistència de públic és baixa. La retransmissió (en directe i en diferent) de les sessions del Ple Municipal per Televisió d'Almassora acostaria els assumptes de la política local a la gent sense filtres.
R.P.C. 30 Nov 2014
Des de principi de 2010, hi ha al voltant de 3.000 persones d'Almassora inscrites en les Oficines del SEPE (INEM). Les polítiques engegades pel govern del PP s'han mostrat del tot insuficient però ho han publicitat de tal manera que sembla el contrari (s'han utilitzat molts recursos a propaganda). La proposta: crear una Regidoria d'Ocupació i Emprenedors dotada de recursos humans i econòmics suficients per engegar polítiques mesurables d'ocupació: convenis amb empreses locals; assessoria personalitzada i seguiment personal en la recerca d'ocupació als aturats; plans d'ajudes a emprenedors locals (finançament, cessió i lloguer de locals low-cost; assessorament burocràtic personalitzat, etc.); promoció comercial continuada tots els mesos de l'any (fires, encontres, descomptes, etc.); incentius a la innovació tecnològica; subvencions a la promoció i publicitat de comerços, etc.
Mostra més propostes
css.php