• Compromís per Almassora posarà l’accent en la creació de circuits saludables per a caminar a l’entorn dels nuclis urbans.
  • Assessorar els clubs en qüestions administratives i en matèria de subvencions serà una altra de les mesures

Almassora, 16 de maig de 2019.- La candidata a l’alcaldia d’Almassora, Susanna Nicolau, impulsarà rebaixes específiques en els preus de la piscina i el gimnàs municipal per a persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda. A més, la líder de Compromís per Almassora s’ha compromés a revisar totes les modalitats d’abonaments existents en activitats esportives per a estudiar possibles millores o noves classificacions.

“Durant aquesta legislatura que acaba hem fet un important esforç quant a rebaixa de preus en les activitats esportives, un esforç que s’ha reflectit en un increment de l’ús de les instal·lacions i, per tant, una millora dels serveis públics i un increment de la seua rendibilitat”, ha manifestat l’alcaldable. Per aqueix motiu, una altra de les mesures del programa esportiu de Nicolau passa per aplicar, en els espais esportius que ho permeten, una ampliació els horaris d’ús.

Així mateix, i amb l’objectiu de consolidar el tàndem d’esport i salut impulsat per l’actual regidor d’Esports, Xavier Trenco, Compromís per Almassora crearà circuits saludables per a caminar en zones pròximes als nuclis urbans del poble i de la platja i els dotarà de la senyalització necessària.

Una altra de les prioritats serà el desenvolupament del Pla Estratègic d’Instal·lacions Esportives Municipals marcarà la pròxima etapa de Compromís a l’Ajuntament d’Almassora. “Acostar l’esport als barris no solament és promoure l’activitat física. És també enriquir les relacions socials, el contacte entre veïns de diferents zones i facilitar l’accés a un temps d’oci saludable”, ha incidit Nicolau.

A partir del juny vinent, l’actual primera tinent d’alcaldia d’Almassora iniciarà els contactes amb el Club Pilotari per a determinar fórmules de gestió del trinquet municipal, les obres del qual han de finalitzar la pròxima tardor. També amb la finalitat de facilitar les tasques administratives als clubs, el pla d’acció de Nicolau passa per crear un servei d’assessorament que incloga la sol·licitud i gestió de subvencions.