La candidata a l’alcaldia de Compromís per Almassora, Susanna Nicolau, ha anunciat la construcció d’una passarel·la que connectarà la Casa de la Cultura amb l’Espai Mercat. Es tracta d’una de les mesures més destacades del programa de la formació per a la pròxima legislatura amb la qual aspira a “recuperar una visió de conjunt de l’edifici que alberga el Mercat Central, una construcció històrica, vinculada a la imatge d’Almassora i molt volguda per tota la ciutadania”, ha assegurat Nicolau.
El projecte permetrà doncs eliminar l’actual rampa lateral que oculta una gran part de la façana. “Volem impulsar els usos d’aquest edifici i promoure la seua funció com a espai comercial, culinari, cultural i, per descomptat, turístic, per al qual és necessari retornar-li la dignitat patrimonial”, ha apuntat l’alcaldable de Compromís per Almassora.
En aquest sentit, la coalició també planteja reubicar l’ascensor del pàrquing de Pere Cornell, la ubicació del qual “bloqueja totalment el principal accés a l’edifici”, segons Nicolau. D’aquesta manera “obrirem més el mercat al públic i afavorirem l’activitat comercial”.
Una altra de les actuacions que Compromís per Almassora tirarà avant serà la remodelació de la Casa de la Cultura per a fer-la totalment accessible a fi que el públic puga gaudir de “la programació cultural continuada, variada, professional i de qualitat per a tot l’any i amb preus assequibles” que Nicolau impulsarà com a alcaldessa d’Almassora a partir del pròxim mes de juny.