L’agència de col·locació d’Almassora comença a operar amb la implicació de nou empreses locals

El personal de la Cambra de Comerç ha atès 30 demandants d’ocupació durant la primera jornada de funcionament del punt d’informació

El punt d’informació de l’agència de col·locació, habilitat a Almassora per la Regidoria de Joventut en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Castelló, ha començat avui a desenvolupar la seua activitat. Per a l’activació del servei, l’entitat compta amb nou empreses del municipi inscrites com a oferents d’ocupació, les quals estan incloses en la base de 2.314 firmes que comparteixen informació sobre processos de selecció a través de l’agència.

En aquesta primera jornada, el personal de la Càmera ha atès 30 de les cites sol·licitades durant el dia d’avui. La resta de les consultes, han sigut traslladades a divendres, que serà l’altre dia triat per a l’obertura del punt d’informació al públic.

“Confiem que les bones perspectives de contractació del sector privat per a enguany i, especialment, de les firmes vinculades a la indústria es traduïsquen en oportunitats a gestionar mitjançant aquest punt d’informació”, ha assenyalat el regidor de Joventut, Xavier Trenco. L’edil ha recordat que “el nou canal de comunicació que hem obert amb les empreses situades a Almassora també ens permetrà identificar els perfils més demandats i orientar les campanyes públiques de formació en aqueixa línia”.

Així doncs, el punt d’informació de l’agència de col·locació d’Almassora operarà tots els dimecres i divendres en horari de 9.00 a 13.00 hores, una franja en la qual atendrà les consultes i guiarà als usuaris en el procés d’inscripció en el portal d’ocupació de la Cambra de Comerç de Castelló. Addicionalment, el personal del servei oferirà informació sobre la creació d’empreses, programes de suport a l’emprenedoria i plans per al foment de l’ocupació i la formació juvenil.

Cal destacar que d’ençà que l’agència de col·locació de la Càmera de Comerç va començar a funcionar en l’àmbit provincial, 469 persones residents a Almassora s’han inscrit com a demandants d’ocupació. D’elles, 111 ho han fet durant l’any 2017. Així mateix, 184 joves del municipi estan inscrits en el programa de Garantia Juvenil i 82 participen el Programa Integral de Capacitació i Ocupació (PICE) que desenvolupa l’entitat per als joves menors de 30 anys.

Publicat dimecres 17 de gener al diari “Castellón Información”