Vuit empresaris novells allotgen les seues oficines en el municipi i reben formació i assessorament professional en el CEEI de Castelló

El regidor de Joventut d’Almassora, Xavier Trenco, ha donat la benvinguda als vuit emprenedors que, des d’aquesta setmana, desenvolupen els seus negocis en el ‘Espai coworking’ d’Almassora. A més de situar les seues oficines en les sales habilitades en el Ateneu Jove, els beneficiaris rebran formació i assessorament professional per part del Centre Europeu d’empreses Innovadores (CEEI) de Castelló durant els pròxims sis mesos.

“Aquest projecte pretén potenciar el talent dels nostres joves empresaris i atraure idees innovadores a Almassora per a generar, en un futur pròxim, nous llocs de treball en sectors amb gran potencial de desenvolupament”, ha manifestat l’edil. Trenco ha desitjat als emprenedors “que l’experiència dels mentors que us acompanyaran durant aquest procés us servisca per a aconseguir l’èxit i fer realitat aquests projectes tan interesants”.

El regidor s’ha referit així a les propostes amb les quals els beneficiaris d’aquest programa van ser seleccionats per a participar. Iniciatives com una plataforma per al lloguer de motos entre particulars, un línia d’accessoris funcionals i creats de manera sostenible, una aplicació per a la gestió d’esdeveniments esportius o serveis de gestió del talent per a companyies són algunes de les idees que prendran forma en aquest ‘Espai coworking’.

La participació en el programa és totalment gratuïta per als empresaris, el quals hauran de comprometre’s a establir les seus dels negocis en el municipi durant un mínim de dos anys. Durant aqueix mateix període podran instal·lar-se en els espais de treball habilitats en l’Ateneu Jove. En aquest sentit, Trenco s’ha referit a la iniciativa municipal com “un projecte en desenvolupament, ja que estem oberts a qualsevol suggeriment sobre ampliació de l’horari o de les sales de treball per a acompanyar a aquestes empreses en el seu procés de creixement i acollir noves idees que vulguen consolidar-se a Almassora”.

Cal recordar que fins a una dotzena de candidats van presentar els seus projectes de negoci davant un jurat format per experts del món empresarial per a optar a la formació que l”Espai Coworking Almassora’ ofereix a Almassora. Els seleccionats estaran acompanyats per un mentor individual durant tot el procés i participaran en sessions de ‘coaching’ en grup. Així mateix podran aprofitar les jornades de ‘networking’ per a establir nous contactes i recórrer al servei d’assessorament del CEEI per a cercar finançament i inversors.

Publicat divendres 10 de novembre al diari “Castellón Información”