L’exterior de l’Auditori Les Boqueres rep els últims retocs després de les obres de reparació de la façana exterior i la renovació dels accessos que han tingut lloc en les últimes setmanes. L’Ajuntament d’Almassora ha invertit un total de 31.127 euros en la renovació de l’edifici, que alberga el saló d’actes i diverses sales polivalents, així com en el pintat de la tanca que envolta el complex. La posada a punt de la tanca ha suposat una inversió de 7.127 euros i ha consistit en el pintat de les peces metàl·liques i la neteja i reparació de la part de ciment, que havia acumulat desperfectes amb el pas del temps.

D’altra banda, el pintat de l’edifici de l’auditori ha tingut un cost de 10.540, mentre que l’adaptació de l’accés al mateix ha ascendit a 13.460. Aquesta última fase de les obres ha suposat la reparació de les escales i la rampa existents i la pavimentació del sòl amb un capa de formigó imprés que facilitarà l’accés als usuaris.

Cal recordar, que aquesta actuació està inclosa en el pla per a la recuperació de l’Auditori Les Boqueres i el seu entorn, per al qual el consistori ha reservat un total de 153.627 euros. A més de les reparacions dutes a terme, el complex comptarà amb un parc d’educació vial i un centre d’oci juvenil. La renovació de l’auditori, ha suposat també l’eliminació de les antigues casetes de fusta en desús que ocupaven el pati exterior amb l’objectiu d’alliberar espai per a altres instal·lacions i millorar l’aspecte del parc exterior.

Centre d’oci juvenil

El departament d’Urbanisme ultima els detalls del projecte per a la creació d’un centre d’oci juvenil, que serà construït a partir de contenidors navals reciclats. En les pròximes setmanes començaran els treballs per a la construcció de la solera i de les estructures sobre les quals se situaran els containers, a més de les rampes d’accés. Després de les obres, seran instal·lats els contenidors, per la qual cosa la regidoria de Joventut preveu que el centre puga estar en funcionament per al començament del pròxim curs.

Publicat divendres 27 de maig al diari digital “Millars”.