La música electrònica envairà Almassora el proper 21 de maig durant la que serà una gran nit per als afeccionats a aquest tipus de ritmes, en plenes celebracions de Santa Quitèria. El plat fort serà l’actuació de l’artista català José de Rico, que interpretarà alguns dels seus èxits com a ‘Rayos de Sol’, ‘Te fuiste’ la seua última col·laboració amb el canari Danny Romero, ‘Darte +’, o el tema ‘Chocobongo’. De Rico estarà acompanyat per altres populars disc-jockeys de la zona com Cody Wire, Josvi o DJ Iserte. Per a l’ocasió, la Regidoria de Joventut ha preparat un complex muntatge de llums, a càrrec d’Espectáculos TS, que inclou canons de confeti i llançaflames, així com altres efectes d’imatge i so que pretenen sorprendre al públic.

La festa dedicada a la música electrònica se celebrarà en els Jardins de Manolo Pesudo (enfront de la piscina coberta municipal) i preveu atreure a prop de 2.000 persones. Les actuacions dels quatre artistes donaran començament a les 23.00 i l’entrada serà gratuïta, igual que en els altres dos concerts programats per la Regidoria de Festes i que portaran fins a Almassora la música d’Efecto Pasillo i Medina Azahara.

Encara que aquesta serà la gran aposta de Joventut per a les festes de Santa Quitèria, no serà la seua única aportació a la programació elaborada per Festes. El 26 de maig, l’associació Almassora Jove Alternativa ha organitzat una jornada d’arts urbanes, amb tallers de ‘parkour’ i ‘street workout’, una exhibició de ‘freestyle rap’ i concerts de hip-hop.

L’edil delegat de Joventut, Xavier Trenco, ha assegurat que “les festes patronals són un motiu de celebració per tots els almassorins, per això hem volgut contribuir a crear una programació d’actes plural i que s’adapte a tots els gustos”. “Les activitats que hem previst atenen a les peticions majoritàries que els joves ens han transmès en els últims mesos”, ha conclòs el regidor.

Com a aperitiu a les festes, el 7 de maig tindrà lloc el ‘Grand Prix de l’Humor’, un esdeveniment en el qual els participants hauran de recórrer un circuit replet de proves i obstacles i en el qual hauran de demostrar la seva perícia per arribar fins al final. Els primers a fer-ho rebran un premi per part de l’organització, a càrrec de la Associació de Penyes i Colles. Després de la competició, les penyes podran gaudir d’un sopar de ‘pa i porta’ i animació musical.

Publicat dilluns 18 d’abril al diari “Millars”