Tenim un Compromís amb els clubs i amb l’esport. Els clubs esportius tindran el suport de l’empresa BP. L’acord l’han signat representants de la firma, les entitats i l’alcaldessa d’Almassora, Susanna Nicolau, i el regidor d’Esports, Xavier Trenco.

Les 28 entitats esportives podran fer front a despeses com els desplaçaments o els equipatges. La quantitat augmentarà a mesura que s’incremente el número d’esportistes i la quantitat de competicions en què participa el club.
————————

Les entitats, l’empresa i els representants de l’Ajuntament s’han donat cita en l’acte de lliurament de les assignacions.

Els clubs esportius locals podran comptar durant la present temporada amb el respatler de l’empresa BP per a la promoció i difusió de l’esport, que contribuirà a la seua participació en campionats i competicions de tot tipus. A fi de rubricar els acords, els representants dels clubs i de l’empresa han acudit a l’acte que ha tingut lloc en la casa consistorial i en el qual també han estat presentes l’alcaldessa, Susanna Nicolau, i el regidor d’Esports, Xavier Trenco.

A través d’aquest programa d’ajudes econòmiques, les 28 entitats esportives beneficiàries podran fer front a despeses com els desplaçaments o les equipacions. Aquestes xifres que creixen a mesura que s’incrementa la grandària el club i el nombre de membres afiliats, així com la quantitat de competicions en les quals participa pel que aquesta contribució cerca “que la falta de fons no siguen un fre per a la qualitat i el creixement esportiu”, ha assegurat Trenco.

La primera edil ha volgut agrair a la companyia “la seua implicació a col•laborar amb els clubs i els esportistes d’Almassora, que tan lluny porten el nom del nostre poble”. A aquest agraïment s’ha sumat l’edil d’Esports, qui ha afegit que “la col•laboració amb BP obrirà la porta a molts clubs a la participació en competicions de major categoria”. Per la seua banda, el representant de BP, Juan Carlos Navarro, ha explicat que aquesta col•laboració ha nascut de la voluntat de l’empresa de “contribuir al desenvolupament d’activitats beneficioses per als veïns i l’entorn d’Almassora i l’esport reuneix tota aquestes característiques”.

Aquest projecte de foment de l’esport en el qual ha intervingut el consistori no és l’únic en el qual Almassora ha comptat amb el suport de BP. cal recordar que fa unes setmanes l’empresa va engegar en la localitat el sistema de targetes solidàries mitjançant el qual lliurarà part dels beneficis obtinguts per les vendes de combustible a l’ONG Creu Roja Almassora. Ambdues iniciatives se sumen a la linia de col•laboració oberta pel consistori amb les empreses properes a Almassora per a “comptar amb la seua col•laboració en projectes socials, esportius o de qualsevol índole, sempre pensant a millorar la qualitat de vida dels veïns”.

Publicat dijous 25 de febrer al “Diari Millars”