El nou trinquet d’Almassora ja compta amb una ubicació definitiva. La instal•lació es construirà a la zona annexa als camps de futbol del carrer Boqueras, un emplaçament que compta amb l’aprovació de l’equip de govern. Aquesta ubicació també compta amb la conformitat dels socis del Club Pilotari Almassora.

La construcció de la pista sobre el pàrquing annex al camp de futbol de Boqueres amb prou feines afectarà a l’aparcament a la zona, tal com recull l’informe presentat pels serveis tècnics municipals. Segons aquest escrit, el trinquet ocuparà 57 de les actuals places de pàrquing, quedant lliures altres 64. La major afluència de vehicles es produeix els dissabtes i diumenges, quan l’IES Álvaro Falomir i el CEIP Errando Vilar estan tancats i, per tant, queden lliures els espais d’aparcament al carrer Boqueres i adjacents.

Les noves instal•lacions del centre esportiu que se situaran al carrer Boqueres tindran una extensió aproximada de 1.500 metres quadrats.Tal com van sol•licitar el Club Pilotari, la pista de joc tindrà una longitud de 55 metres, encara que el gruix de les dades de l’obra es coneixeran quan s’elaborie l’avantprojecte.

L’edil d’Esports i Joventut, Xavier Trenco ha assegurat que la prioritat és la rapidesa en l’execució del projecte. “El terreny de Boqueres ja té la qualificació de sòl esportiu pel que no necessita ser requalificat i la realització del projecte s’acceleraria”, ha conclòs l’edil.

Els terminis de l’el.laboració del projecte d’execució del trinquet s’han estimat en cinc mesos. El primer pas és la realització d’un avantprojecte, que desembocarà en un projecte bàsic. Sobre la base d’aquests es realitzarà un projecte d’execució que estarà ultimat en uns quatre mesos. Una vegada aprovat, el gabinet elaborarà un plec de condicions sobre el qual les empreses podran optar a l’execució de l’obra, que tindrà un termini d’adjudicació d’un mes.

Publicat dilluns 3 d’agost al diari digital “La Plana al Dia”