La Conselleria d’Infraestructures ultima l’adjudicació de les obres del col•legi Regina Violant d’Almassora després d’estudiar les 40 ofertes presentades per les empreses que opten a l’adjudicació. Així ho ha transmès el director territorial d’Educació, Robert Roig, a l’equip de govern d’Almassora en la reunió mantinguda aquest matí a Castelló. Roig ha traslladat a la regidora d’Educació, María José Tormo, els últims avanços comunicats per Infraestructures al seu departament i que apunten a la pròxima adjudicació dels treballs.

En la trobada amb el director territorial han participat també els edils de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco, i Serveis Socials, Diana Belliure, així com la inspectora territorial de Primària, Susana Sorribes, que ha incidit en el volum d’empreses aspirants a executar els treballs com a única causa del retard que acumula l’adjudicació del centre en aquests moments.

Així, malgrat que els tràmits administratius obren ara en la cartera d’Infraestructures, la delegació provincial d’Educació manté contacte continu per a garantir que el projecte no pateix més demores després de prop d’una dècada en aules prefabricades. El centre Regina Violant, ha indicat el director territorial, encapçala la llista de prioritats del conseller Vicent Marzà.

A més d’aquesta trobada, els representants municipals d’Almassora han acordat reunir-se amb la Direcció general de Centres, situada a València, abans que comence el nou curs per a conèixer de primera mà el calendari de terminis que maneja la Generalitat Valenciana. “La construcció del col•legi Regina Violant és la principal preocupació d’aquest equip de govern en matèria d’Educació”, ha declarat l’edil de l’àrea.

El director territorial ha aprofitat aquesta primera presa de contacte amb Tormo, Belliure i Trenco per a analitzar l’estat de la resta d’infraestructures educatives a Almassora. Entre uns altres, els responsables municipals han informat a Roig de les tasques de manteniment que executa l’Ajuntament durant l’estiu per a condicionar els centres de cara al pròxim curs.

Publicat dimarts 21 de juliol al diari digital “La Plana al dia”