L’Ajuntament d’Almassora ha aprovat la licitació del concurs per al manteniment de les instal.lacions de calefacció en edificis públics, un contracte que unificarà totes les actuacions d’aquesta línia que es facen en els edificis municipals. Aquesta unificació suposarà un estalvi significatiu en l’import anual que el consistori ha estat abonant en el darrers anys.

Actualment, el manteniment de la calefacció de la piscina municipal i el dels col.legis, poliesportius, camps de futbol i altres edificis públics es realitza a través de dues contractacions separades que s’uniran a partir d’aquesta licitació. El regidor d’Hisenda, Roger Beltran, ha informat que “el nou contracte suposarà un estalvi de vora 1.700 euros anuals per a l’Ajuntament, a partir de l’1 de gener del proper any, que és quan acaba l’actual contracte de manteniment de la piscina”.

Els criteris per a l’adjudicació prioritzaran la millora de les condicions econòmiques, la qualitat de la proposta tècnica i la introducció de millores en el servei respecte a l’anterior. La durada del contracte serà de dos anys i es podran presentar les sol.licituts a partir de l’endemà de la seua publicació Butlletí Oficial de la Província de Castelló (BOP)

Publicat dilluns 20 de juliol al diari “La Plana al dia”