diana_despatx_1_reduïdaLa regidor de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Almassora, Diana Belliure, ha rubricat hui una pròrroga de dos mesos del programa Majors a Casa, en el qual col·labora la Conselleria de Benestar Social. La mesura servirà per a “garantir l’atenció de menjar a domicili de les 15 famílies beneficiàries en el nostre poble”.

Cal ressenyar que al gener del 2015, la Direcció General de Dependència i Majors va sol·licitar al consistori una revisió de places per al nou expedient de contractació, per a poder així dotar de continuïtat al servei a partir de l’1 d’agost fins al 31 de juliol del 2017. “Atés que el dit expedient es troba encara en tramitació, des del consistori d’Almassora prorroguem per dos mesos el servei fins que es finalitze el tràmit”, explica Belliure.

Publicat, dimarts 23 de juny, al diari digital “La Plana al Dia”.

 

Serveis Socials d’Almassora prorroga el programa Majors a Casa para garantizar la continuidad del servicio

Ante la falta de licitación del contrato, la edil de Servicios Sociales del Consistorio, Diana Belliure, prorroga dos meses el contrato para atender a las 15 familias beneficiarias del servicio.

La concejal de Servicios Sociales del Ayuntamiento de Almassora, Diana Belliure, ha rubricado hoy una prórroga de dos meses del programa Majors a Casa, en el que colabora la Conselleria de Bienestar Social. La medida servirá para “garantizar la atención de comida a domicilio de las 15 familias beneficiarias en nuestro municipo”.

Cabe reseñar que en enero de 2015, la Dirección General de Dependencia y Mayores solicitó al Consistorio una revisión de plazas para el nuevo expediente de contratación para poder así dotar de continuidad al servicio a partir del 1 de agosto hasta el 31 de julio de 2017. “Dado que dicho expediente se encuentra todavía en tramitación, desde el Consistorio de Almassora prorrogamos por dos meses el servicio hasta que se finalice dicho trámite”, explica Belliure.

Publicat, dimarts 23 de juny, al diari digital “El Periòdic”