roger_beltran_furgoneta_oltraSóc Roger Beltran Mollà, almassorí de naixement. Vaig estudiar al col·legi Cardenal Cisneros i a l’institut Álvaro Falomir, centres educatius dels quals tinc molts bons records. Sóc llicenciat en Empresarials per la Jaume I i he treballat molts anys com a responsable de logística d’una coneguda empresa ceràmica. Des de fa sis anys treballe en l’Administració de Justícia. Sóc amant de la naturalesa, del nostre terme i dels canaris. Presidisc l’Associació de Canaricultors d’Almassora i també sóc el màxim responsable de l’Associació Valenciana de Canaricultors.

He decidit, després de ser regidor els darrers huit anys, tornar a formar part de la candidatura de Compromís per Almassora perquè estime el meu poble. Vull una Almassora amb uns serveis bàsics coberts, amb un Ajuntament que done suport al comerç local i a les empreses que generen llocs de faena per als veïns de la nostra ciutat. L’Ajuntament ha de ser transparents i els almassorins han de participar en la presa de decisions a través dels pressuposts participatius.

Donarem resposta a les necessitats dels veïns, perquè hem els hem escoltat durant tots estos anys. Tenim les idees clares i la voluntat de dur-les avant amb honestedat i esforç. #ambValentia