hugo_artero_cartell_roigSóc Hugo Artero. He estudiat el cicle superior d’Animació Sociocultural i Magisteri de Primària. Actualment estic preparant oposicions de mestre i treballe com a monitor de psicomotricitat des de fa 5 anys en el Villarreal C.F.

Forme part de la candidatura de Compromís per Almassora perquè pense que el nostre poble necessita una política més propera a la gent… uns representants que escolten les persones. Perquè calen persones a l’Ajuntament amb un contacte directe amb les associacions esportives i clubs, que les atenguen i que es preocupen pel bon funcionament i per les bones instal·lacions, amb un tracte directe i proper i una disponibilitat permanent els 365 dies de l’any per a tots veïns del nostre poble, siguen del barri d’on siguen. Tinc eixe Compromís amb Almassora. Amb ‪#‎Valentiaiconfiança‬.