La premsa ha informat estos dies d’un augment dels robatoris a Almassora durant 2014. Farà un mes vam demanar una reunió amb el subdelegat del govern espanyol per explicar la situació d’inseguretat que vivim a Almassora. Volem que augmente el número d’efectius de la Guàrdia Civil i es posen en marxa plans especifícs d’actuació. La reunió de coordinació setmanal entre la policia local i la Guàrdia Civil, la vigilància de la guarderia rural i el control cada quinze dies de la Guàrdia Civil són totalment insuficients per fer front als robatoris. Les dades pel que fa a la reducció de robatoris a la mar només inclouen les actuacions de la policia local, però no les de la Guàrdia Civil -que és el cos que s’encarrega dels furts a cases, vil·les, propietats agrícoles, etc

Ací la notícia que ha aparegut a Levante de Castelló, en la qual apareixen unes declaracions sobre esta qüestió de Xavier Trenco, portaveu del grup municipal de Bloc-Compromís. La imatge es fa gran si cliques damunt de la captura. robatori_levante_castelló