tast_vins_candidatura_Corts_AlmassoraAl mes de febrer, Susanna Nicolau va presentar al ple una moció (podeu llegir la notícia ací) per garantir l’alimentació als xiquets i a les famílies en risc d’exclusió social durant el període no lectiu.  D’acord amb els estudis (ací la notícia) el 26,9% de xiquets valencians estan en risc de pobresa i el 9,7% pateix una privació  molt severa. Molts xiquets tenen l’alimentació del migdia garantida gràcies als menjadors escolars. La proposta pretenia que s’ampliara el programa Menjar a Casa, destinat a ancians, per a eixos xiquets i famílies durant els períodes -Nadal, vacances de Pasqua- en què no hi ha classe. La moció de Compromís per Almassora, com passa quasi sempre, la va rebutjar el PP.

Estos dies diversos mitjans de comunicació expliquen els problemes que tenen moltes famílies a l’hora de poder alimentar els xiquets. Els ajuntaments de Mislata i Alaquàs han obert, durant Pasqua, els menjadors escolars (ací la notícia) perquè els xiquets en risc d’exclusió social tinguen garantit el dinar. A Almassora també hi ha famílies i xiquets que es troben en eixa situació per culpa de la crisi. Estos casos s’haurien pogut solucionar amb la proposta que Compromís va defendre al ple de febrer… i que el PP va rebutjar.