compromis_almassora_taulaL’equip de govern, durant el ple que ha tingut lloc la nit de dilluns, ha desestimat la moció que havíem presentat sobre el Regina Violant. Susanna Nicolau ha explicat que la Conselleria d’Educació disposa d’una partida que supera els 27,5 milions d’euros. Amb estos diners, la Generalitat ha d’alçar catorze escoles. Des de Compromís per Almassora defeníem que l’Ajuntament instara la Conselleria a reservar una quantitat que garantira la construcció del Regina Violant.

El Regina Violant costa set milions d’euros i, si afegim el que suposa alçar la resta de centres educatius, és probable que la Generalitat no tinga els diners suficients per a inciar les obres dels catorze centres. Amb la moció de Susanna Nicolau, des de Compromís per Almassora preteníem que no hi haja cap retard més en el Regina Violant. No volíem que d’ací pocs mesos ens digueren que no hi ha diners i la Generalitat allargue més encara la construcció d’esta escola. Fa nou anys, nou anys, que els xiquets estudien en barracons.

El PP, però, ha votat en contra de la nostra moció i l’ha rebutjada. Segons l’alcalde, té la paraula dels responsables de la Conselleria d’Educació. Ara bé, ens sorprén que Vicente Casanova haja fet esta afirmació perquè minuts abans ha afirmat que ell és com Sant Tomàs, aquell sant que només creia el que podia veure o tocar. Pareix ser que el batle d’Almassora encara no està prou desenganyat del seu propi partit. I és que el PP, des de la Conselleria d’Educació, ha incomplit de forma reiterada totes les promeses que ha fet a l’AMPA del Regina Violant i al mateix alcalde.